Tartışma:Güldünya Tören

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

kayda değer olmayan konu gerekçesıyle sayfam sılınecekler lıstesıne alınmıs fakat bu konu gerek 2004te gerekse son gunlerde Turk kamuoyunun gundemındedır. tore cınayetlerının en belırgın orneklerındendır. konu butun haber kanallarında sitelerinde yer almıştır. dolayısıyla kayda deger bır konu oldugunu dusunuyorum saygılarımla... Yalcinsezgin 11:36, 16 Kasım 2011 (UTC)

Töre cinayetinden öldürülen kaç kişiyi doğrudan kendi ismiyle bir konu olarak ansiklopedide gördüğünüzü sorabilir miyim?.. Toplumsal açıdan önemlidir, evet haber değeri de vardır ve üzücü bir olaydır; ancak bu durum kişiyi ansiklopedik yapmaz. Utku TanrıvereMesaj 11:38, 16 Kasım 2011 (UTC)

haklısınız ansiklopedik olma durumunu atladım. wıkıpedia'da ılk gunum formatı kavrama asamasındayım acıkcası. Yalcinsezgin 11:50, 16 Kasım 2011 (UTC)

  • Anlayışınız için en azından şahsım adına teşekkür ederim. Hepimiz benzer şeyleri yaptık ve kimi zaman dalgınlıkla yine yaptığımız da oluyor. İyi çalışmalar. Utku TanrıvereMesaj 11:58, 16 Kasım 2011 (UTC)

töre cinayetinden öldürülen kaç kişi, tezlere konu olmuş, insan hakları raporlarında alıntılanmış, adına şarkılar, albümler yapılmış? kişinin kayda değerliğine ilişkin kaynaklar maddeye eklendi. --ki bl 13:38, 16 Kasım 2011 (UTC)