Tartışma:Fatsa

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (B-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Eski kaliteli maddeFatsa, eskiden bir kaliteli maddeydi ama bu statüsünü kaybetmiştir. Aşağıda maddenin iyileştirilmesi için öneriler bulunmaktadır. Bu sorunlar halledildikten sonra madde tekrar aday gösterilebilir. Kullanıcılar ayrıca bir hata olduğuna inanıyorlarsa bir inceleme isteyebilirler.

"suçlanıyordu" kelimesi tarafsızlık ilkesine ters düşmektedir. Zaten madde genel olarak bir görüşü ve o görüşün sonucu tecelli eden bir durumu savunmaya yönelik gibi duruyor. Tarafsızlık ilkesine saygılı olalım.

Fatsa ile Japonya[kaynağı değiştir]

Selam. Fatsa'nın Japonya ile ilişkisinden bahsetme niyetiniz var mı acaba? İyi çalışmalar. Takabeg 15:30, 20 Aralık 2007 (UTC)

Bahsedildi merak edilmesin :D SBM 15:42, 20 Aralık 2007 (UTC)

Seçkin Madde[kaynağı değiştir]

Bu madde 20 Aralık 2007 tarihinde seçkin madde adayı gösterilmiş, 3 Ocak 2008 tarihinde adaylıktan geri çekilmiştir.--Machiavelli' msj 22:33, 4 Ocak 2008 (UTC)