İçeriğe atla

Tartışma:Ertuğrul İlgin

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: KudüsMüftüsü58 tarafından 4 ay önce Yurtdışı Hayatı başlığına
Vikiproje Türk sineması (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türk sineması maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türk sineması kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Ertuğrul İlgin maddesini açmama büyük önemde yardımcı olan Sayın Civan Canova'ya buradan teşekkür ediyorum. Levent Abi ileti 20:26, 26 Ekim 2007 (UTC)

Yurtdışı Hayatı[kaynağı değiştir]

Zafer Algöz Ertuğrul İlgin ile anılarından bahsettiği bir videoda kendisinin Türkiyede bazı oyuncuları dolandırıp Avusturyaya kumar oynamaya gittikten sonra tüm parasıni kaybetmesi üzerine ülkeye dönmediğini söylüyor. KudüsMüftüsü58 (mesaj) 18.29, 25 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla