Tartışma:Empire (dergi)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Sinema (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Sinema maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Sinema kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Ekim 1997'ye ait Tüm Zamanların En İyi 100 Film Yıldızı listesinin bu basliga ne kadar ait oldugu tartismali bence. Citrat 12:53, 9 Ekim 2006 (UTC)

Dergi bu listeyi yayınladığında çok ses getirmişti. Zira Empire dergisinin en önemli özelliği, sık sık bu tarz listeler oluşturması, ve sektördeki konumu nedeniyle bu listelere çok önem verilmesi. Sanırım tüm bunlar, popüler kültür ürünü olmasından kaynaklanıyor; keza böyle bir listeyi her oluşturan, farklı kriterler gözeterek çok değişik sonuçlara varabilir, bu açıdan da özellikle tarih belirttim. Konunun tartışılması gerekli. Blaberus Giganteus 23:16, 9 Ekim 2006 (UTC)

Ben de kaldırılması için tartışma başlatmaya gelmiştim. Demek o liste 10 yıldır burada --Selahattin ilhan (mesaj) 00:47, 30 Aralık 2016 (UTC)