Tartışma:El-Kaide Kürt Taburları

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje İslam (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İslam maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İslam kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Suudi Arabistan (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Suudi Arabistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Suudi Arabistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Ana örgüte bağlı bu taburlar hakkındaki bilgiler ana maddeye taşınsa daha uygun olmaz mı? Ayrı bir askeri birim değil çünkü, bu yapılanmaya bağlı tabur birlikleri. El-Kaide maddesine taşınmalı gibi duruyor. --Ahmet Turhan (mesaj) 22:19, 25 Aralık 2016 (UTC)

Ayrı madde olacak içeriği barındırıyor. Ayrıca El-Kaideye bağlı birçok yapılanma var. Bunların hepsinin ana maddede kalması gerekmiyor. --Maurice Flesier message 22:33, 25 Aralık 2016 (UTC)
Bu örgütlerde genelde hücre yapılanması, yerel yapılanmalar sık sık görülüyor. Adında tabur var diye askerî birim düşünmeyin bunu, bildiğimiz taburla alakası yok. Ayrı madde olacak kadar da içerik oluşmuş gözükmekte. Alttaki şablondan --RapsarEfendim? 22:39, 25 Aralık 2016 (UTC)