Tartışma:Ceylanpınar

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

Maddede ki resmin uygun olmadığını düşünüyorum, kişilerin simaları çok belirgin ve buraya bir not bıraktım.. Lütfen tartışma sayfasında geri almadan önce görüşünüzü bildirin. --Boyalikus 17:15, 25 Mayıs 2008 (UTC)

Resmi sildiniz ama bence taraflı davranıyorsunuz.Aynı şeyi diğer partiler için de yapmanız gerekiyor şimdi.Diğer partilerin böyle fotoları için şahısların hepsinden teker teker izin alıyor musunuz?Korumanın kalkmasını istiyorumtekoşin 18:12, 25 Mayıs 2008 (UTC)tekoşin 20:47, 25 Mayıs 2008 (UTC)

Taraflı davranıyorsunuz bence de aynı şeyi diğer partiler içinde yapıyormusunz?Böyle fotolarda kişilerden tek tek izin aldırıp mı yayınlıyorsunuz?Azad005 18:11, 25 Mayıs 2008 (UTC)azad005 20:49, 25 Mayıs 2008 (UTC)

Başka parti demenizi anlamadım ? Ceylanpınar Şanlıurfa'ya ait bir yerleşim yeri... Burada bulunmasına gerek yok ama, resimde yanlış anımsamıyorsam PKK sempatizanları ile ilgiliydi.. Ya da KADEK birçok kadının elinde pankart benzeri şeyler vardı.. Diğer partilerin pankartlarında benzer birşey varsa o resimlerin silinmesini isteyebilirsiniz.. Bahsi geçen resim sorun yaratıcıdır. --Boyalikus 09:16, 27 Temmuz 2008 (UTC)

Sovyetlerin Afganistanı işgal etmesi sebebiyle savaş katliam ve zülumden Türkiyeye sığınan Binlerce Türkmen Kırgız Özbek Türkü yaşamaktadır.Şanlıurfa ili ceylanpınar ilçesinde Evrenpaşa köyü Özbek köyüdür. Nüfusu 2000 bin civarındadır.