Tartışma:Beşikdüzü

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

Kaymakamlık bilgilerinin eklenmesi[kaynağı değiştir]

Silinen kaymakamlık sayfasına ait bilgilerin bir kısmı bu maddeye eklenebilir, ancak bu işlem kademeli olarak ve burada tartışılarak yapılacaktır. Topluluğun genel kanaatinin maddenin silinmesi yönünde olduğunu, ve içeriğin büyük kısmının ansiklopedik bulunmadığını hatırda tutunuz. Bu bağlamda yeni bilgi ekler gibi eski içeriği buraya kopyalamayınız, harekete geçmeden önce tartışma sayfasında görüş belirtiniz ve önemli değişiklikler yapmadan önce kesinlikle topluluğun görüşünü almaya özen gösteriniz. Eski içerik maddenin içinde <!-- --> işaretleri içine alınarak görünmez yapılmıştır, sayfada görülmemekte fakat değiştirme sayfasında görülmektedir. Lütfen bu mesajı taşıma işlemi sonlanana kadar kaldırmayınız.Tembelejderha 21:28, 22 Mayıs 2006 (UTC)

Kaymakamlik ilceden farkli bir konu ve olmasi gerekliligi konusunda hem fikir degilim. Bazi belediyler icin de baslika acilmis; bence buyuk bir belediye olmadigi surece onlari da girmenin anlami yok. Genel Vikipedi bicem ve formatina uygun olarak duzenleme yaptim. Elestirelere/katilimlara aciktir. Citrat 06:01, 10 Ağustos 2006 (UTC)

Beşikdüzü büyük bir ilçedir. İlk öğretmen okulunun burada açılması ve eğitim faliyetleri bakımından büyük bir tarihe sahiptir. Genel tabını ekledim. Lütfen gereksiz tartışma çıkaran kişileri bu maddelerden uzak tutalım. teşekkürler. Kadri Karagöz Bu imzasız yazı Kadri61 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.