Tartışma:Başkanlık Özgürlük Madalyası

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Amerika Birleşik Devletleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Maddenin adı[kaynağı değiştir]

Merhabalar,

Madde üzerinde çalışan anonim kullanıcımızdan bu maddenin adıyla ilgili şöyle bir mesaj aldım. @Maurice Flesier'in maddeyi "Özgürlük Madalyası" adına taşımasına itirazı var. Ardından da içeriği "Başkanlık Özgür Madalyası" maddesine kopyalayıp diğer maddeye geçmiş birleştirme şablonu koymuş. Madde adlarına itiraz edildiğinde sayfayı işlem öncesi ada taşıyarak tartışma başlatma uygulamamız olduğu için bu geçmiş birleştirme işlemini gerçekleştirip maddeyi "Başkanlık Özgürlük Madalyası" adında bıraktım. Tartışmanın sonucuna göre uygun ada karar verilir. Anonim kullanıcımız dinamik bir IP'ye sahipti sanırım, yeni adresiyle tartışmaya katılım sağlayacağını umuyorum.

Vito Genovese 08:13, 18 Şubat 2017 (UTC)

Tartışılacak bir şey olmadığı fikrindeyim. İsmin geri getirilmesi noktasında yapmış olduğunuz değişiklikten ötürü teşekkürlerimi sunarım.--88.240.63.39 13:53, 18 Şubat 2017 (UTC)
Tartışılacak bir şey her zaman vardır. Tartışmamak karşı tarafı otomatik olarak haklı durumuna taşır ve onun savunduğu adda karar kılınması sonucunu doğurur. Bu arada bu tür sayfaları silmiyoruz, sil etiketini kaldırdım.
Vito Genovese 22:29, 18 Şubat 2017 (UTC)
Selam @Vito Genovese Adlandırma konusunda bir kaos oldu gerçekten dünden beri. "Özgürlük Madalyası" bazı kaynaklarda yaygın kullanıldığı için taşımıştım. Daha sonra açan kullanıcının itirazı oldu malum. Geri döndüğümde eski ada taşıma işlemini gerçekleştirmeden içeriğin "Başkanlık Özgürlük Madalyası" na kopyalandığını gördüm. Tabii ilgili kategori de. Mevcut madde adı konusunda şu anda bir itiraz eden konumda değilim. Bu ödül ile ilgisi olmayan Özgürlük Madalyası (ingilizce en:Medal of Freedom) yeniden Başkanlık Özgürlük Madalyası'na yönlendirmişsiniz. Sehven olduğu belirgin olan bu hatayı düzeltebilir misiniz. --Maurice Flesier message 22:52, 18 Şubat 2017 (UTC)
Geçmiş birleştir şablonu iyice karıştırdı ortalığı, açıklama da biraz yetersiz kaldı sanki başlangıçta. Neyse, sanıyorum şu an istenen düzende oldu maddeler.
Vito Genovese 06:26, 19 Şubat 2017 (UTC)