Tartışma:Arda Turan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Seçkin madde Arda Turan, bir seçkin maddedir. Madde (veya onun eski bir sürümü) Vikipedi topluğunun ürettiği en iyi maddelerden biri olduğuna karar verilmiştir. Buna rağmen, bu maddeyi güncelleyebilir veya geliştirebilirseniz, lütfen çekinmeyin.
Anasayfa ödül Bu madde 23. Hafta 2015 tarihinde Vikipedi anasayfasında Haftanın seçkin maddesi olarak yayımlanmıştır.
Anasayfa ödül Bu madde 2. Hafta 2018 tarihinde Vikipedi anasayfasında Haftanın seçkin maddesi olarak yayımlanmıştır.
Anasayfa ödül Bu madde 12. Hafta 2024 tarihinde Vikipedi anasayfasında Haftanın seçkin maddesi olarak yayımlanmıştır.
12 Eylül 2014 Seçkin madde adayı Başarılı

Madde Geliştirme Çalışması[kaynağı değiştir]

Çalışma sayfamda maddeyi üslup ve içerik olarak geliştirmeye başladım. Benimle beraber maddeyi geliştirip statü kazandırma heveslisi arkadaşlar varsa iletişime geçebilirler. Ortak bir çalışma ile hızlı bir sonuç elde ederiz diye düşünüyorum. :) Sait71yaz 14:00, 8 Haziran 2014 (UTC)

Galatasaray kaptanlığı[kaynağı değiştir]

Maddeyi geliştirirken yaptığım araştırmalarda Galatasaray kaptanlık pozisyonunu Ayhan Akman'dan aldığı bilgisine ulaşmıştım, fakat İngilizce'de Arda'dan önce Ümit Karan'ın kaptan olduğu bilgisi var. Galatasaraylı arkadaşlar bu konu hakkında bilgi verebilirse daha kesin bir bilgi sağlayabiliriz. :) Sait71 07:00, 27 Eylül 2014 (UTC)

Galatasaray resmi sitesinde Ayhan Akman'dan kaptanlığı aldığı yazıyor. Bu maddedeki bilgi doğru

Arda Turan, Ayhan Akman’a da teşekkür etti: “Herkesin bir tarzı vardır. Metin Oktay’ın forması verilecek deyince kabul ettim. Ayhan Akman’a teşekkür ederim. İnanılmaz bir ağabeylik yaptı ve 22 yaşında birine kaptanlığı verdi. Herhalde kendi oğluna verilse bu kadar mutlu olurdu. Bu kaptanlığı nasıl verdilerse bunu taşırken de aynen devam edeceğim.”

Sait71 17:13, 12 Ekim 2014 (UTC)

Son kaptan Ayhan idi, evet.--RapsarEfendim? 18:45, 12 Ekim 2014 (UTC)
Evet, o kuşku kalktı ortadan. Malum İngilizce sürüm oldukça güvenilir, orada böyle bir bilgi olunca hata mı yaptım dedim ama doğruymuş. Ayrıca istatistik konusunda da epey yanlışları var. :) Sait71 20:00, 12 Ekim 2014 (UTC)

Kullanıcı:SAİT71, Cem Yılmaz'ın oynadığı TT Arena reklamında da oynamıştı, maddede bahsi geçmiyor. Eklersin bir ara :)--RapsarEfendim? 17:25, 9 Nisan 2015 (UTC)

Musait olduğum ilk fırsatta ekleyeceğim. :)Sait71 09:33, 12 Nisan 2015 (UTC)
Bu reklam filmini biraz araştırdım ama sadece videolar geliyor, kaynak konusunda yardım edecek arkadaşlar varsa sevinirim. :)Sait71 09:41, 17 Mayıs 2015 (UTC)

[kaynağı değiştir]

Tarafsız olun Atletico başkanı Enrico tarafından da dile getirilen Türk sponsor gerçeğini göz ardı etmeyin Bu imzasız yazı 78.177.225.156 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Başarıları[kaynağı değiştir]

Başarıları başlığının altına daha önce; o maçta forma giymediği halde Barcelona ile 2015 UEFA Süper Kupası'nı eklemiştim. Barcelona son olarak 2015 FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nı kazandı ve Arda cezası nedeniyle forma giyemedi. Şimdi bu tür organizasyonları eklerken oyuncunun forma giyip giymediğine mi bakıyoruz? Öyleyse mantıksız olur, çünkü bence bu başlık oyuncunun kariyerinde kazandığı kupaları gösteriyor. Forma giyse de giymese de o kulübün başarıyı kazandığı zamanda sözleşmeli futbolcusuysa o başarı onun da sayılmalı. Bu konudaki fikirler nelerdir acaba?Sait71 00:29, 23 Aralık 2015 (UTC)

Kulüp takımı istatistikleri[kaynağı değiştir]

Maddede yer alan kulüp takımı istatistikleri şuanda yanlış durumda. Maddeyi geliştirirken o kısmı özellikle sezon sezon, maç maç TFF ve maçkolik kaynaklı olarak tek tek inceledim ve istatistikleri girdim. İngilizce ve diğer vikilerde özellikle Galatasaray sezonlarındaki istatistikler oldukça yanlış. Ayrıca şuanda tabloda yer alan asist istatistiklerinin her hangi bir kaynağı yok. Oysa attığı goller ve oynadığı maçlar için kaynaklar mevcut. Dolayısı ile şu sürümdeki mevcut istatistiklere geri dönülmesini talep ediyor ve topluluğun yorumlarını bekliyorum. Bu karardan sonra o tablo üzerinden gidilmeli. Şuanki tabloyu güncellemek bir hayli zor olacak çünkü.Sait71 23:17, 10 Ocak 2016 (UTC)

Yeni ana resim[kaynağı değiştir]

Yeni takımıyla olan bir ana resmin konulması düşüncesindeyim. Daha bilgili olan birisinin yapmasını uygun gördüm. --AliKd 23:13, 18 Ocak 2016 (UTC)

Yeni bir fotoğraf koymak için öncelikle güncel bir özgün fotoğraf çekilmesi ve commonsa yüklenmesi lazım. Flickr'ı sürekli takip ediyorum ancak şuana kadar hala özgün bir fotoğraf yok. Gerçi daha 3-4 maça çıktı Barcelona ile, hele bir önemli maçlarda oynasın fotoğraflar gelmeye başlar. Şimdilik beklemek lazım biraz. Sait71 08:29, 19 Ocak 2016 (UTC)
Milli takımdan beklenmedik bir şekilde ayrılması üzerine, barselona forması ile bir fotoğrafı bulunana kadar; eski, madrid forması ile çekilmiş bir fotoğrafını koyuyorum. Bu bir kısım tarafından uygun görülmeyebilir, öyleyse buradan bildirebilirsiniz.--❣Paseyn ileti 15:24, 6 Haziran 2017 (UTC)

-3 yıldır devam ediyor bu durum. Fotoğraf güncellenmeli ama sanırım adil kullanım bir fotoğraf bulunamadı. Henrymorgan92 (mesaj) 19.33, 5 Ağustos 2020 (UTC)[yanıtla]