Tartışma:Acil Servis (dizi, 1994)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Televizyon dizileri (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Televizyon dizileri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Televizyon dizileri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Amerika Birleşik Devletleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Maddenin adı Acil Servis (dizi) olmalı Türkiye'de ilk yayınlandığında (sanırım TGRT'deydi) kullanılan isim buydu. İtiraz yoksa değiştireceğim.--Gökhan 23:35, 7 Kasım 2008 (UTC)

  • Madde adının Acil Servis (dizi) olması gerektiğine katılıyorum. TGRT'de cuma günleri uzun süre yayınlanan bu dizinin (hey gidi günler ), hem Türkçe hem de daha çok bilinen adı uygun olandır diye düşünüyorum. İyi vikiler--Merube 89msj 17:40, 1 Mart 2009 (UTC)
  • Katılıyorum. Dizi bu Türkçe adla yayınlandığından, madde adı Acil Servis (dizi) olmalı. --Yabancımsj 17:37, 7 Mart 2009 (UTC)

2000 den önce[kaynağı değiştir]

türkiyede ilk kez 2000 den çok önce yayınlandı. ya trt (öyle hatırlıyorum) ya da interstar. o zamanlar diğer kanallar çok yeniydi. hatta tanıtımında kamera arkası görüntüleri vardı: kucakta taşınan hareketli kamera ilk kez kullanılıyor denmişti. kendimizi o hareketin-heyecanın içinde hissettiren şey bu çekim tekniğiydi. yoksa benzer hikaye durumları "dokuzuncu hariciye koğuşu"nda bile vardı. vs.vs.Bu imzasız yazı 85.100.17.163 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.