Tartışma:İletişim

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi


  • konuyla ilgili bir kitap listesi vermek maddeyi geliştirici olmaz diye düşünüyorum. ayrıca herkes bir başka liste yapabilir, dolayısıyla nesnel olması mümkün değil. --kibelemesaj 09:06, 10 Haziran 2007 (UTC)

doğru bulurum. Ama daha fazla bilgi olmalıdır.İletişim aletleri de yazılmalıdır.

tmm



arkadaşlar bence bir kaynaktan yararlanmayalım birçok kaynağa bakalım orta bir yol bulup derleyip toparlayalım --Edie 16:19, 8 Ekim 2009 (UTC)

iletişim çeşitleri[kaynağı değiştir]

İletişim çeşitleri başlığında belirtilen listeyi, aşağıda belirttiğim nedenle kaldırdım.

  • Dille gerçekleştirilen iletişim
  • Yazılı iletişim
  • Jest ve mimiklerle gerçekleştirilen iletişim
  • Resim, şekil, çizgi gibi sembollerle gerçekleştirilen iletişim
  • Simgelerle gerçekleştirilen iletişim
  • İletişim araçlarıyla kurulan iletişim

Dil, yazı, jest ve mimikler, semboller, simgeler (ki sembol ve simge aynı şey, neyse) zaten birer iletişim aracı. Sembol ve simgenin aynı şey olduğunu zaten söyledik. Jest ve mimikler de beden dili. Yazılı iletişimde kullandığımız harfler de neticede birer simge. Geriye dille gerçekleştirilen ve yazılı olmak üzere iki madde kalıyordu. Dolayısıyla gelişigüzel yazılmış ve herhangi bir kaynağa dayandırılamış, hatta dayandırılamayacak bir bilgiydi. Utku Tanrıveremesaj 04:24, 13 Mayıs 2012 (UTC)


Utku arkadaşım çok saol.güzel olmuş.Zynp ysn (mesaj) 14:36, 25 Eylül 2013 (UTC)

Bana yardımcı olacak biri varmı göndereceğim tarihçe yazısını yazıyorum 5 dakika sonra yazım kaldiriyor neden ve göndereceğim yazıyı Wikipedia kabul edecek şekilde düzeltecek biri varmı yazı bu kabinesinden almış olup Köye ilk yerleşenler zileliler dir.eski soy isimleri Baykal olan ilk yerleşime sahip olan kabine dir.ikinci olarak Kürtler 3 hane doğudan gelip musa hacılı köyüne yerleşmiştir bunlar Rıza ulu Halit ulu dur. 3.cü olarak hacı Muşlu kabinesi gelmiş olup köye yerleşmişler. 1936 yılında köy statüsüne kavuşan köy adını hacı Muşlu kabinesinde n almıştır. Tam kuruluş tarihi bilinmemekle olup bu mezrada Ermenilerin yaşadığına dair bir kilise varmış. Köyün ilk muhtarı Rıza ulu dur. 2.ci muhtarı Rafaň Malkoc dur. Musa Hacılı köyü eskiden Niğde ye bağlı imiş eski bir bataklık olan köy zamanla verimli topraklar üzerinde hüküm sürmüştür. Mahmut388 (mesaj) 21.38, 17 Nisan 2020 (UTC)[yanıtla]