Tartışma:Salim Nizam

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Edebiyat (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Edebiyat maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Edebiyat kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

İşlem yapacak hizmetlimizin dikkatine! Değerli @Selahattin ilhan'ın da görüşlerini burada belirtmesi suretiyle, öncelikle maddeyi oluşturan kullanıcımıza gönderdiğim bilgilendirme dolayısıyla maddenin bir süre daha bekletilerek silinmesinin, tecrübesiz kullanıcımıza maddeyi ilgili kriterler doğrultusunda geliştirmesi için bir şans tanınmasının uygun olacağı kanaatindeyim. chansey Mesaj 10:15, 24 Nisan 2017 (UTC)

Hızlı sil etiketini kaldıracağım. Biyografya sitesinde biyografisi mevcut ise İhsan Işık'ın yazarlar ansiklopedisinde de bilgi mevcuttur. 1 adet bağımsız ve güvenilir kaynak olduğunu kabul ettik ama tek başına yeterli değil. Birkaç kaynak ile daha desteklenmesi gerekiyor. --Selahattin ilhan (mesaj) 10:20, 24 Nisan 2017 (UTC)
Kesinlikle şu haliyle maddenin silinmesi gerektiği hususunda hem fikiriz. Ama neden kullanıcımıza bir şans daha vermeyelim ki... chansey Mesaj 10:22, 24 Nisan 2017 (UTC)
Etiketi kaldıramıyormuşum, eskiden oluyordu --Selahattin ilhan (mesaj) 10:23, 24 Nisan 2017 (UTC)
Vito Genovese, siz kaldırabiliyor musunuz? --Selahattin ilhan (mesaj) 10:26, 24 Nisan 2017 (UTC)
Kaldırabilirsin Selahattin, yalnızca bir hatırlatmaydı gördüğün. Sayfayı bir daha kaydedebilir misin?
Vito Genovese 10:29, 24 Nisan 2017 (UTC)
Anlayışınızdan ötürü teşekkür ederim. chansey Mesaj 10:30, 24 Nisan 2017 (UTC)
Tamam, değişikliği geri aldım. --Selahattin ilhan (mesaj) 10:31, 24 Nisan 2017 (UTC)
İşlem yapacak hizmetlimizin dikkatine! Maddeyi oluşturan kişi olarak maddenin silinmesi talebinde bulundum açıklamayı gerekçe kısmında yaptım. Oluşturan kişi olarak gerçekten maddenin silinmesinin uygun olacağını düşünüyorum funsociety Mesaj
Funsociety, talebiniz üzerine burada bir adaylık oluşturuldu ve sonuçlandı. Israrla hızlı silme etiketi eklemeye devam etmeniz vandalizm olarak tanımlanacaktır. "Maddeyi oluşturan kişi olma" vurgunuz için burayı okumanızı öneririm. Bilginize. Dr. Coalmesaj 22.16, 22 Kasım 2021 (UTC)[yanıtla]