Onyıllar listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Onyıllar listesi, MÖ 18. yüzyıldan MS 21. yüzyıla kadar olan onyılları listelemektedir.

Yüzyıl Onyıllar
MÖ 2. binyıl
MÖ 18. yüzyıl MÖ 1790'lar MÖ 1780'ler MÖ 1770'ler MÖ 1760'lar MÖ 1750'ler MÖ 1740'lar MÖ 1730'lar MÖ 1720'ler MÖ 1710'lar MÖ 1700'ler
MÖ 17. yüzyıl MÖ 1690'lar MÖ 1680'ler MÖ 1670'ler MÖ 1660'lar MÖ 1650'ler MÖ 1640'lar MÖ 1630'lar MÖ 1620'ler MÖ 1610'lar MÖ 1600'ler
MÖ 16. yüzyıl MÖ 1590'lar MÖ 1580'ler MÖ 1570'ler MÖ 1560'lar MÖ 1550'ler MÖ 1540'lar MÖ 1530'lar MÖ 1520'ler MÖ 1510'lar MÖ 1500'ler
MÖ 15. yüzyıl MÖ 1490'lar MÖ 1480'ler MÖ 1470'ler MÖ 1460'lar MÖ 1450'ler MÖ 1440'lar MÖ 1430'lar MÖ 1420'ler MÖ 1410'lar MÖ 1400'ler
MÖ 14. yüzyıl MÖ 1390'lar MÖ 1380'ler MÖ 1370'ler MÖ 1360'lar MÖ 1350'ler MÖ 1340'lar MÖ 1330'lar MÖ 1320'ler MÖ 1310'lar MÖ 1300'ler
MÖ 13. yüzyıl MÖ 1290'lar MÖ 1280'ler MÖ 1270'ler MÖ 1260'lar MÖ 1250'ler MÖ 1240'lar MÖ 1230'lar MÖ 1220'ler MÖ 1210'lar MÖ 1200'ler
MÖ 12. yüzyıl MÖ 1190'lar MÖ 1180'ler MÖ 1170'ler MÖ 1160'lar MÖ 1150'ler MÖ 1140'lar MÖ 1130'lar MÖ 1120'ler MÖ 1110'lar MÖ 1100'ler
MÖ 11. yüzyıl MÖ 1090'lar MÖ 1080'ler MÖ 1070'ler MÖ 1060'lar MÖ 1050'ler MÖ 1040'lar MÖ 1030'lar MÖ 1020'ler MÖ 1010'lar MÖ 1000'ler
MÖ 1. binyıl
MÖ 10. yüzyıl MÖ 990'lar MÖ 980'ler MÖ 970'ler MÖ 960'lar MÖ 950'ler MÖ 940'lar MÖ 930'lar MÖ 920'ler MÖ 910'lar MÖ 900'ler
MÖ 9. yüzyıl MÖ 890'lar MÖ 880'ler MÖ 870'ler MÖ 860'lar MÖ 850'ler MÖ 840'lar MÖ 830'lar MÖ 820'ler MÖ 810'lar MÖ 800'ler
MÖ 8. yüzyıl MÖ 790'lar MÖ 780'ler MÖ 770'ler MÖ 760'lar MÖ 750'ler MÖ 740'lar MÖ 730'lar MÖ 720'ler MÖ 710'lar MÖ 700'ler
MÖ 7. yüzyıl MÖ 690'lar MÖ 680'ler MÖ 670'ler MÖ 660'lar MÖ 650'ler MÖ 640'lar MÖ 630'lar MÖ 620'ler MÖ 610'lar MÖ 600'ler
MÖ 6. yüzyıl MÖ 590'lar MÖ 580'ler MÖ 570'ler MÖ 560'lar MÖ 550'ler MÖ 540'lar MÖ 530'lar MÖ 520'ler MÖ 510'lar MÖ 500'ler
MÖ 5. yüzyıl MÖ 490'lar MÖ 480'ler MÖ 470'ler MÖ 460'lar MÖ 450'ler MÖ 440'lar MÖ 430'lar MÖ 420'ler MÖ 410'lar MÖ 400'ler
MÖ 4. yüzyıl MÖ 390'lar MÖ 380'ler MÖ 370'ler MÖ 360'lar MÖ 350'ler MÖ 340'lar MÖ 330'lar MÖ 320'ler MÖ 310'lar MÖ 300'ler
MÖ 3. yüzyıl MÖ 290'lar MÖ 280'ler MÖ 270'ler MÖ 260'lar MÖ 250'ler MÖ 240'lar MÖ 230'lar MÖ 220'ler MÖ 210'lar MÖ 200'ler
MÖ 2. yüzyıl MÖ 190'lar MÖ 180'ler MÖ 170'ler MÖ 160'lar MÖ 150'ler MÖ 140'lar MÖ 130'lar MÖ 120'ler MÖ 110'lar MÖ 100'ler
MÖ 1. yüzyıl MÖ 90'lar MÖ 80'ler MÖ 70'ler MÖ 60'lar MÖ 50'ler MÖ 40'lar MÖ 30'lar MÖ 20'ler MÖ 10'lar MÖ 0'lar (9 yıl)
1. binyıl
1. yüzyıl 0'lar (9 yıl) 10'lar 20'ler 30'lar 40'lar 50'ler 60'lar 70'ler 80'ler 90'lar
2. yüzyıl 100'ler 110'lar 120'ler 130'lar 140'lar 150'ler 160'lar 170'ler 180'ler 190'lar
3. yüzyıl 200'ler 210'lar 220'ler 230'lar 240'lar 250'ler 260'lar 270'ler 280'ler 290'lar
4. yüzyıl 300'ler 310'lar 320'ler 330'lar 340'lar 350'ler 360'lar 370'ler 380'ler 390'lar
5. yüzyıl 400'ler 410'lar 420'ler 430'lar 440'lar 450'ler 460'lar 470'ler 480'ler 490'lar
6. yüzyıl 500'ler 510'lar 520'ler 530'lar 540'lar 550'ler 560'lar 570'ler 580'ler 590'lar
7. yüzyıl 600'ler 610'lar 620'ler 630'lar 640'lar 650'ler 660'lar 670'ler 680'ler 690'lar
8. yüzyıl 700'ler 710'lar 720'ler 730'lar 740'lar 750'ler 760'lar 770'ler 780'ler 790'lar
9. yüzyıl 800'ler 810'lar 820'ler 830'lar 840'lar 850'ler 860'lar 870'ler 880'ler 890'lar
10. yüzyıl 900'ler 910'lar 920'ler 930'lar 940'lar 950'ler 960'lar 970'ler 980'ler 990'lar
2. binyıl
11. yüzyıl 1000'ler 1010'lar 1020'ler 1030'lar 1040'lar 1050'ler 1060'lar 1070'ler 1080'ler 1090'lar
12. yüzyıl 1100'ler 1110'lar 1120'ler 1130'lar 1140'lar 1150'ler 1160'lar 1170'ler 1180'ler 1190'lar
13. yüzyıl 1200'ler 1210'lar 1220'ler 1230'lar 1240'lar 1250'ler 1260'lar 1270'ler 1280'ler 1290'lar
14. yüzyıl 1300'ler 1310'lar 1320'ler 1330'lar 1340'lar 1350'ler 1360'lar 1370'ler 1380'ler 1390'lar
15. yüzyıl 1400'ler 1410'lar 1420'ler 1430'lar 1440'lar 1450'ler 1460'lar 1470'ler 1480'ler 1490'lar
16. yüzyıl 1500'ler 1510'lar 1520'ler 1530'lar 1540'lar 1550'ler 1560'lar 1570'ler 1580'ler 1590'lar
17. yüzyıl 1600'ler 1610'lar 1620'ler 1630'lar 1640'lar 1650'ler 1660'lar 1670'ler 1680'ler 1690'lar
18. yüzyıl 1700'ler 1710'lar 1720'ler 1730'lar 1740'lar 1750'ler 1760'lar 1770'ler 1780'ler 1790'lar
19. yüzyıl 1800'ler 1810'lar 1820'ler 1830'lar 1840'lar 1850'ler 1860'lar 1870'ler 1880'ler 1890'lar
20. yüzyıl 1900'ler 1910'lar 1920'ler 1930'lar 1940'lar 1950'ler 1960'lar 1970'ler 1980'ler 1990'lar
3. binyıl
21. yüzyıl 2000'ler 2010'lar 2020'ler 2030'lar 2040'lar 2050'ler 2060'lar 2070'ler 2080'ler 2090'lar