MediaWiki tartışma:Vector-action-addsection

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhabalar,

Bu düğme adının fazla uzun olduğunu ve Monobook'taki gibi "+" kullanımının daha yararlı olabileceğini düşünüyorum. Alperen de az önce bana attığı mesajda "konu ekle" düğmesinin insanlara madde içeriği ekleme gibi bir intiba uyandırdığını söyledi. Bot tartışması duyurusu ile köy çeşmesinden haberdar olan yeni veya anonim kullanıcılarımızı da böyle bir yönlendirmeye sevk ediyor olabiliriz.

Köy çeşmesinin ana sayfasındaki yeni düzenlemede konu ekleme için düğmeler oluşturdum bir süre önce ve bunun köy çeşmesine bot tartışması dışındaki doğal yollardan gelen kullanıcılar için yeterli ve doğru yönlendirmeyi sağlayacağını düşünüyorum.

Düğmenin adı "add topic" olduğu için tercüme doğru elbette; lakin burada topluluk olarak kendi tercihimizi uygulayabiliriz. Monobook ile Vector arasında şu an bir tutarsızlık oluşu da ayrı bir faktör aslında. Konu ekle'den memnunsak bile bu sefer de Monobook'u düzeltmek gerekir diye düşünüyorum.

Vito Genovese 12:09, 20 Mart 2011 (UTC)

Evet, katılıyorum, zaten monobook'ta öyle; ama + denince yeni kullanıcılar anlamıyor ki. Yine de bence + uygundur. --82 ~145 ileti 15:11, 20 Mart 2011 (UTC)
  • Uygundur.--Reality 17:07, 20 Mart 2011 (UTC)
Alperen'in bahsettiği sadece köy çeşmesindeki yeni şekildeki başlıkların altında bulunan 4 tane konu ekle düğmesiydi diye düşünüyorum emin olmamakla beraber. Ben kendi adıma + yı kullnmaktan son derece memnunum, ve tercihimdir. Ama ha bunu Monobook vasıtasıyla kullanmışım ha herkes kullanmış benim için farketmez. + işareti özellikle anonim ve yeni kullanıcılar için anlamsız olabilir. Daha uygun bir kısaltma ve bir kelimeyle değiştirilmesi yeterli olabilir. Kişi dilerse Monobook'u seçerek + olarak da kullanabilir ve Vector ve Monobook farklı kalabilir. --Stultiwikiabana yaz 11:43, 21 Mart 2011 (UTC)

Değişikliği gerçekleştirdim bu durumda.

Vito Genovese 10:03, 22 Mart 2011 (UTC)