Kullanıcı mesaj:Onbaşı pars

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Arama kısmına Ayaş, Erdemli yaz, ama virgülden sonra boşluk bırakmayı ve her iki kelimenin de başharflerini büyük yazmayı ihmal etme. Çıkan sonuçta sayfanın en üstünde sırayla şu yazıları göreceksin:

özel
Ara
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aranan: "Ayaş, Erdemli" [Indeks]


Ordaki kırmızı Ayaş, Erdemli yazısına tıkla, açılan sayfada maddeni oluşturabilirsin. Dİğer kasabaların olduğu gibi aynı biçimleştirmeye özen gösterirsen "tam süper olacak" , kolay gelsin.

Önemli bir not daha; mesaj yazdığın zaman yazının sonuna dört adet ~ bu işaretten koyarsan imzan çıkar. Bunu klavyenin Alt Gr ve ü harfi tuşlarına aynı anda 4 kere basmakla ya da mesaj yazarken açılan pencerede üstteki mavi-gri kutucuklardan üstü kırmızıyla çizilmiş olan W harfinden hemen sonra gelen imza şeklindeki tuşa basarak ta elde edebilirsin. İmzanı bırakmazsan, sayfanın geçmişimne bakıp mesaj kimden gelmiş onu anlamaya çalışır herkes. Kolay gelsin.


Günaydın, Onlar kaç karakter eklendiğini ya da çıkarıldığını gösteriyor Pars. İyi çalışmalar. --Levent Abi ileti 07:09, 8 Ağustos 2007 (UTC)


Maddenin altına imza atmıyoruz Pars. Bunun harfin büyük çıkmasıyla ilgisi yok. Nasıl oluyor ben de anlamadım? Madde altlarına değil, sadece birbirimize yazdığımız mesajlara imza atıyoruz. Bİr de yaptığın yerleşim merkezi maddelerini diğerlerin euydurup şablon falan kullansan çok daha güzel görünür. Bu konuda Kullanıcı:Maderibeyza'dan yardım isteyebilirsin. Kolay gelsin. Levent Abi ileti 14:12, 9 Ağustos 2007 (UTC)

Pars kardeşim, o konuda uzman olan Maderibeyza'dır, ona yazarmısın bu isteğini? Ben sinema-tiyatro konularında bilgiliyim.. O konuda yardım edemem sana.. Levent Abi ileti 14:47, 9 Ağustos 2007 (UTC)
  • Kumkuyu, Erdemli sayfasını vikipedinin görmek istediği belde şekline getirmeye çalıştım. Diğer yerleşim yeri katkılarınızda benim bu maddede uygulamış olduğum bu formatı kullanırsanız memnun olurum. --maderibeyzamsj 15:25, 9 Ağustos 2007 (UTC)

Onbeş dakkaya senin Küstülü sayfasını düzenliyorum.Sen de o sayfayı edit kısmından kopyalayıp daha sonra da sadece bilgileri değiştirirsen bunu yapabilirsin.--Sağlamcıileti 16:21, 9 Ağustos 2007 (UTC)


Küstülü maddesini düzenledim.Eksik bilgileri artık bu halinden ekleyebilirsin.Başka bir beld eve ya köy ile ilgili madde açmak istediğinde bu maddenin değiştir sayfasına gir oradaki sayfayı kopyala.Yeni oluşturmak istediğin sayfanın bilgilerini bu kopyaladığın kısımda değiştirirsin ve yeni oluşturmak istediğin sayfaya yapıştırırsan istediğini yapmış olursun.Kolay gelsin.--Sağlamcıileti 16:37, 9 Ağustos 2007 (UTC)

İyi geceler[kaynağı değiştir]

Kusura bakma biraz geç yanıt veriyorum; sayfanda neler istiyorsun, onları belirtirsen, kullanıcı sayfanı oluşturabiliriz. Kolaylıklar.. Levent Abi ileti 23:56, 9 Ağustos 2007 (UTC)

O zaman sen o kullanıcı sayfandaki mesajı sil, şimdilik senin açtığın (başlattığın) maddelerin isimlerini düz, yanyana yaz, ben bir iki gün içinde düzeltmeleri yaparım, bugün biraz işim var dışarsa olacağım. Fotoğraflarını yükledin mi? Yüklerken GÖBL GFD Kişisel lisansını seçmen gerekiyor. Sayısı 2-3 taneyi geçmesin. Fotoğrafını yükledikten sonra kendi sayfana koyabilirsin. Onun da düzeltmesini ben yaparım. Şöyle koyacaksın: mesela yüklediğin fotoğrafın ismi pars_resim diyelim, onu yandaki gibi yazacaksın. → [[Resim:pars_resim.jpg]] İlk fırsatta düzeltirim. Kolay gelsin. --Levent Abi ileti 06:26, 10 Ağustos 2007 (UTC)


Bilgi kutuları[kaynağı değiştir]


Koordinatlar[kaynağı değiştir]

  • Koordinatları ben bu siteden alıyorum. Çok az bi kısmı bulunamayabiliyor. Ama çoğu köyün kooordinatları var burda. Umarım işinize yarar. Kolay gele.. --maderibeyzamsj 08:03, 10 Ağustos 2007 (UTC)

İyi geceler[kaynağı değiştir]

Pars kardeşim, şu an bir kaç madde hazırlıyorum, sen neler istediğini bana yaz, bitince bu gece ya da yarın sayfanı yapalım. Mesaj sayfandaki bilgileri tabii ki silebilirsin. Unutma Vikipedi "özgür ansiklopedi" Levent Abi ileti 19:46, 11 Ağustos 2007 (UTC)

Hangi şablonları istiyorsun? onları yaz, işim bitince bakıcam abicim. Levent Abi ileti 19:51, 11 Ağustos 2007 (UTC)
İstediğin şablonları Kullanıcı Şablonları buradan seçebilirsin. Levent Abi ileti 20:08, 11 Ağustos 2007 (UTC)
Seçtiysen, Sen isimlerini yaz ben hallederim.Levent Abi ileti 20:47, 11 Ağustos 2007 (UTC)

Tamam, sayfana babil kutusu açıyorum, onun yanına | ekleyip istediğin şablon isimlerini aynı yazılışla ekle. Kolay gelsin. Levent Abi ileti 21:46, 11 Ağustos 2007 (UTC)

Tamam bak oluyor işte.. uğraş yaparsın. Yanlış bir şey yapmaktan korkma, Vikipedi:Cesur ol Levent Abi ileti 22:09, 11 Ağustos 2007 (UTC)
Resim konularına hiç girmemeye çalışıyorum Pars, çünkü çoğu telif ihlali çıkıyor. Sadece belli konularda, (ölmüş kişiler, film afişi, kitap kapağı vs.) fotoğraflarda sorun yaşamıyorum. Bence boşuna yükleme, telif konusu girerse Mach silebilir. Sana tavsiyem Buradan başka yerden resimle uğraşma. Oranın arama çubuğuna "rose" yaz, gül resmi vardır. kolay gelsin. --Levent Abi ileti 18:22, 12 Ağustos 2007 (UTC)
Kendi sayfanın rengini değiştirebilirsin ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Başka neler ekleyebileceğine gelince; diğer kullanıcıların sayfalarında gördüğün herşeyi ekleyebilirsin ama onların sayfalarını bozmamaya çalış, gerçi düzeltilir ama.. gül resmi buldun mu? (mesaja imzayı unutma) Levent Abi ileti 18:39, 12 Ağustos 2007 (UTC)
Bulduğun resmin adını [[Resim:'''buraya''']] yaz, kopyala ve kullanıcı sayfana yapıştır. tamamdır. Levent Abi ileti 18:43, 12 Ağustos 2007 (UTC)
Yanlış olduğunu görünce ben yükledim. İstersen en üste alabilirsin. "Katkılarım"'ı neden [[.. ]] içine alıyorsun? o bir madde değil ki?

Bulduğun resmin üstüne tıkla, sayfanın başında ismi yazar: resmin tan üstünde. sen resim bulununca önizleme görüntüsünde yazan yazıyı kopyalamışsın, resmin adını değil . tekrar commonsa gir ve bir deneme daha yap herhangi bi resimde. bikaç denemeden sonra yapabilirsin. Levent Abi ileti 19:14, 12 Ağustos 2007 (UTC)

Hallettim. başına * işareti koyman lazım. ya da numaralı olsun istiyorsan # Ama sen de Erdemli'deki yerleşim merkezleri bitince katkıda bulunmaktan vazgeçme. Devam :) Levent Abi ileti 20:13, 12 Ağustos 2007 (UTC)

Köy adları[kaynağı değiştir]

  • Kızelen [1]
  • Tabureli [2]
  • Köşbucağı [3]
  • Sarıyar [4]
  • Gördüğünüz gibi Yerel.net te adlar benim yazdığım şekilde verilmiş. Daha güvenilir daha resmi ve tarafsız bi kaynak gösterebilirseniz değiştiririm. Kolay gele.. --maderibeyzamsj 10:24, 15 Ağustos 2007 (UTC)

Pars kardeşim, iş değişikliğim nedeniyle bir süre vikiye fazla katılamayacağım. Ben Yeniden yoğun olarak dönünceye kadar bir süre başka arkadaşlardan yardım iste..kusura bakma, iyi çalışmalar. Levent Abi ileti 18:28, 15 Ağustos 2007 (UTC)

  • hiç bildiğim bir konu değil, bu yüzden yardımcı olamayacağım. iyi çalışmalar. --kibelemesaj 16:27, 17 Ağustos 2007 (UTC)

Nasılsın Pars? O konuda taslak madde hazırlamayaı ben de bilmiyorum, benim ilgi alanım sinema-tiyatro. AMa benzer bir sayfaya "değiştir" deyip, kopyalama yaptıktan sonra kendi açtığın sayfada üstünde istediğin değişiklikleri yapabilirsin. Kaydetmene de gerek yok, önizlemeyle bakıp yeniden değştirebilirsin. İyi çalışmalar sevgiler. --Levent Abi ileti 09:32, 19 Ağustos 2007 (UTC)

  • Viki kodlarının hepsini bilmiyorum, bildiklerimi öğrenmek te 6 ayımı aldı. :) sana nasıl bir kaç dakkada öğreteyim? bende öyle kopyalayıp yapıştırarak, defalarca deneme yaparak öğrendim. Valla bu sefer zor soru sordun. Ama diğer arkadaşlar da yardımcı olurlar..Levent Abi ileti 09:43, 19 Ağustos 2007 (UTC)
  • Merhaba, lütfen şablonların kullanım kolaylığı sağlamak için yapılmış olan boş örneklerini doldurmayınız. Kopyaladıktan sonra yapıştırıp bir de silmek gerekecek. Teşekkürler. --Mskyrider ileti 16:46, 19 Ağustos 2007 (UTC)
    • Öğretecek kadar çok bilmiyorum. Kendime gereken şablonları kopyalayarak ve diğer şablonları gözlemleyerek öğrendim. Deneme tahtasını kullanarak deneme yapabilirsin. --Mskyrider ileti 16:52, 19 Ağustos 2007 (UTC)
  • Selam, sanırım taslaktan kastınız belde ve köy şablonları. Eğer sorunuz buysa işin teknik kısmını fazla kurcaklamadığım gibi işime gerekecek şablonları kopyala yapıştır yapıp kendi ihtiyacım olan şablona göre değişiklikler yapıyorum. Mesela Erdemli belde ve köyleri şablonunu da muhtemelen başka bir ilçede var olan şablondan yararlanarak yapmışımdır. İlçe, belde ve köy isimlerini Yerel.netten alıyorum. Şablonun genel kodlarını ise dediğim gibi başka ilçelerden kopyalıyorum. Siz de dilerseniz bu şablondan kopyala yapıştır yapabilirsiniz. Kolay gele.. --maderibeyzamsj 08:00, 20 Ağustos 2007 (UTC)

Merhaba;

İlk kez bu tür bir talebim oluyor, belki de son istek bu.

Hayatın içinde çok önemli yeri olduğuna inandığımız bir madde olan Çocuk hakları'nın gelişmesi, yetkin düzeye gelince de Seçkin Madde adayı gösterilmesi ve sonucu aşamasına kadar desteğinizi rica ediyorum. Teşekkürler. Sevgi ve saygılarımla. NOT: Bu ileti, ortak gönderim kapsamında değiştirilmeden birden fazla kullanıcıya yazılmıştır. Levent Abi ileti 05:20, 21 Eylül 2007 (UTC)