Kullanıcı mesaj:Muhammet.alp

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Arşiv

Arnavutköy Devlet Hastanesi[kaynağı değiştir]

Sayın wikiçizer 25.000.000 TL ye yaptırılmış ve hizmet vermesi için hali hazırda bu tutarın yarısı kadar harcama yapılacak olan 200 yataklı bir devlet hastanesini aynı zamanda İstanbulun bir ilçesinin tek tam teşekküllü devlet hastanesini niçin siliyorsunuz. Senede tahminen 500.000 poliklinik hastasının müracaat etmesi beklenen bu hastanenin önemsiz madde olması mümkün değildir. benzer onlarca makaleden bu makaleyi ısrarla silmenizi lütfen açıklayınız.Bu imzasız yazı Muhammet.alp (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Merhaba Muhammet.alp, madde önce taslak kriterlerini sağlamadığı için silindi, ikincisinde ise ansiklopedik olmayan kayda değer bir madde olmadığı için silindi. Vikipedi:Kayda değerlik ve bir hastaneyi açıkça belirtmese de Vikipedi:Kayda değerlik (organizasyonlar ve şirketler) kriterlerini incelemenizi rica ediyorum. Göreceğiniz üzere bir madde kendisinden bağımsız, güvenilir kaynaklardan yayımlanmış yeterli sayıda çalışma olmadığı için kriterleri sağlayamayabilir. Vikipedide kayda değerlik öznel değildir, hastane maddesinin diğer binlercesinden ayrılan özelliklerinin özgün olmadan ortaya konulması gerekir. Maddeyi geri getirmek sorun değil ama bu kurallara uymadığı müddetçe, makul bir süre sonra tekrar silinmesini gerektirebilir...Takıldığınız yerde her zaman yardıma hazırım, iyi çalışmalar...Vikiçizer 09:43, 27 Mayıs 2010 (UTC)

Reality (tartışma) 15:11, 22 Mart 2012 (UTC)

Reality (tartışma) 15:11, 22 Mart 2012 (UTC)

Ieah.gif adlı dosya kullanılmıyor[kaynağı değiştir]

Bu şablon yerine koyma yöntemiyle eklenmelidir.

Ieah.gif adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. ‒ToprakM  22.28, 2 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]

Bu şablon yerine koyma yöntemiyle eklenmelidir.

Stamp norway Niels Henrik Abel.jpg adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. ‒ToprakM  22.29, 2 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]

Episode4.jpg adlı dosya kullanılmıyor[kaynağı değiştir]

Episode4.jpg adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. Zafer (mesaj - e-posta) 21.36, 19 Mayıs 2023 (UTC)[yanıtla]