Kullanıcı mesaj:Arasb

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Eksik kaynak bilgisi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... [ho? ni!] 20:35, 25 Aralık 2009 (UTC)

Davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--Cano58 (mesaj) 11:04, 4 Eylül 2012 (UTC)

Doruk455 15:13, 9 Şubat 2016 (UTC)

Reşit Canbeyli silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Reşit Canbeyli) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Reşit Canbeyli sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.-- Hakan·IST 18:52, 9 Mart 2016 (UTC)

Kırk küp silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Kırk küp) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kırk küp sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--E4024 (mesaj) 01.41, 6 Nisan 2020 (UTC)Yanıtla

Lahey Uluslararası Model Birleşmiş Milletler silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Lahey Uluslararası Model Birleşmiş Milletler) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Lahey Uluslararası Model Birleşmiş Milletler sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --— 07 💬 15.53, 10 Aralık 2023 (UTC)Yanıtla