Kullanıcı mesaj:Wertuose

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldiniz Wertuose![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz !

Burası, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla, 250'den fazla dilde oluşturulmaya çalışılan özgür ansiklopedi Vikipedi'nin Türkçe sürümüdür. Burada, yazar kadrosu gibi kavramlar yoktur; sizin de içinde bulunduğunuz Vikipedi kullanıcıları, yani Vikipedi'den yararlanan herkes, Vikipedi'nin yazarıdır.

Beş temel ilke üzerinde şekillenen bu projeye katkıda bulunmadan önce, Vikipedi'nin politikalarının özetlerini okumanızı öneririz. Ayrıca Vikipedi'nin işleyişi ve içeriğiyle ilgili bilgileri yardım bölümünden alabilirsiniz. Vikipedi hakkındaki sorularınızı Danışma Masası'na iletebilirsiniz.

Küçük bir hatırlatma: Ansiklopedi maddeleri hariç olmak üzere, tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, (~~~~) işaretlerini koyarak ya da yandaki yeşil el işaretinin gösterdiği değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini tıklayarak imza atmayı ihmal etmeyiniz.

Unutmayın; burası, okuyucuların katkısıyla gelişen özgür ansiklopedi Vikipedi ve siz de buranın bir yazarısınız. Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin. İyi Vikilemeler... - Takabeg ileti 11:27, 12 Şubat 2009 (UTC)


Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
中文: 你不会说土耳其语吗?点击这里
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки   其他語言

Azerice Vikipedi'deki aynı Kullanıcı:Menikure'den mesaj ve istek.[kaynağı değiştir]

Merhaba.

Ben Azerice Vikipedi'deki aynı Kullanıcı:Menikure'yim. Aslen Türkçe Vikipedi'de arada sırada faaliyetteyim.

Evet, kullanıcı Samral'a karşı haşin ve gaddar bir üslup kullanıp, onu tehdit etmekle hata ettim. Ama lütfen Samral'ın yaptıklarına da göz yummayın, çünkü maalesef Samral bu konularda kişisel veya ideolojik nedenlerden dolayı yapıcı değişiklikler yapmıyor. Samral'ın koyduğu yanlış bilgileri, yapıcı bir şekilde eski ve doğru haline getirdim, ve bu sırada üç geri dönüş kuralını da ihlal etmiş oldum. Fakat Samral'ın da ısrarla kasten (kendi koyduğu resmi kaynakçalarla da çakışan) yalan yanlış bilgi koyması ve üç geri dönüş kuralını da ihlal etmesine karşın, ona herhangi bir uyarı yapılmadı, ki yapılmalı.

Ben Azerice Vikipedi'deki karara saygı duyuyorum ve blok bitene kadar Azerice Vikipedi'de (IP olarak da) düzenleme yapmayacağım. Bloklanma süresine itiraz etmiyorum ve kendim için bir şey talep etmiyorum, ancak vandalizm yapmış ve yapmaya devam eden karşı tarafa da bir uyarı veya işlem yapılmalı. Bu adil olur.

Konu hakkında: Azerbaycan İslam Partisi tescili Yüksek Mahkeme tarafından 1995 yılında iptal edildi. Yüksek Mahkeme kararı iptal edilmemiştir ve bu gün de parti yasağı yasal yürürlüktedir. Ve sonuçta resmi devlet kaydı olmayan ve tarih olmuş bu parti seçimlerde yoktur ve dolayısıyla adayları ve genel başkanı da yoktur. 1995 yılından beri yasak olan partinin faaliyetleri yasadışı ve "başkanı" sadece fiili ve hapiste.

Örneğin az:Azərbaycan İslam Partiyası maddesinde, yanlış olduğu halde partiyi hukuken faal gösterip genel seçimlere ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine halen katılıyormuş gibi gösteriyor ki bu kendi koyduğu resmi kaynakçalarla da çakışıyor. Aynı şey az:Mövsüm Səmədov maddesi için de geçerli. Onu da tarih olmuş bir partinin "genel başkanı" olarak gösteriyor ki, Azerbaycan İslam Partisi tescili Yüksek Mahkeme tarafından 1995 yılında iptal edildikten sonra parti sona ermiş durumundadır ve devamlılığı yoktur. Ayrıca (Türkiye'de kapatılmış Kürt partilerin aksine) siyasi bir varisi de yoktur. Lütfen bu maddeleri ayrıntılı olarak kontrol edin ve düzeltin.

Samral'ın az:Azərbaycan siyasi partiyalarının siyahısı ve az:Şablon:Azərbaycanın siyasi partiyaları maddelerinde koyduğu yanlış bilgileri diğer idareciler fark edip geri aldı, fakat az:Azərbaycan İslam Partiyası ve az:Mövsüm Səmədov maddelerinde de koyduğu yanlış bilgileri geri alın.

Yöneticilerin gelecekte konulacak yalan yanlış ve kaynakçalarla da çakışan bilgilere dikkat etmelerini ve eski haline döndürmelerini diliyorum. Bu konuda sizi Türkçe Vikipedi'de haberdar etmeye devam edeceğim. Bana mesaj verirseniz sevinirim.

Saygılarımla Menikure Mesaj 10:08, 21 Mart 2016 (UTC)