Kullanıcı mesaj:Vikiwiki

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba Vikiwiki, Türkçe ansiklopedi oluşturma projesi olan Vikipedi'ye hoş geldiniz!
Vikipedi'ye katkılarda bulunurken size gerekli olabilecek bilgiler içeren aşağıdaki sayfaları incelemenizde yarar vardır.

Lütfen yardım istemekten çekinmeyin, bütün Vikipedi kullanıcıları size yardımcı olacaklardır. Tartışma sayfalarına ve kullanıcılara mesaj yazdıktan sonra imzanızı atmayı unutmayın! Kolay gelsin. --LandSCape 22:03, 4 Haziran 2006 (UTC)

Vikisözlük ve bot[kaynağı değiştir]

Merhaba, Vikisözlük için de uğraşan birilerini görmek çok güzel. Sorunla ilgili olarak, Vikisözlükte bot için başka bir kullanıcı adı açmanı öneririm. VikiWikibot gibi falan. Adından bot olduğu anlaşılsın. Sonrada kayıtlara girmesi açısından bir sayfada başvuru yapılması iyi olur. Yönetici adaylık sayfasından olabilir bu başvuru. Ve aktif Vikisözlükçülerin fikirlerini almak iyi olur. Böylece onu bot yaparız. Çok aktiflik olmaması sebeiyle robot statüsü vermeden de çalışabilir aslında ama üstteki işlemleri her durumda yaparsan böylece diğer insanları haberi olur. Bu ne demezler. Soruların olursa cevaplamaya hazırım. Ya da yardıma ihtiyacın olursa çekinme.

Selamlar hocam Özgür vikiyi bırakalı hayli oldu girmiyor artık. Meta'da requests sayfasına yazarsanız atamaları yaparlar. Yeni bir bürokrat seçsenizde iyi olacak sanırım.--Machiavelli' msj 12:57, 24 Eylül 2007 (UTC)

Yöneticilik izni vs.[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,

Dbl2010 bildiğim kadarıyla uzakta, ne zaman gelir bir fikrim veya bilgim yok. Şimdilik Meta'daki bu sayfadan istekte bulunabilirsiniz. Ayrıca en kısa zamanda bürokrat seçerseniz iyi olur kanaatindeyim. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesaj 18:51, 24 Eylül 2007 (UTC)