Kullanıcı mesaj:Unalhacettepe

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldiniz![kaynağı değiştir]

İlk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları size oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağınıza, nasıl madde düzenleyeceğinize ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsiniz. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olmanız gerekmez. Katkıda bulunurken cesur olun ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsayın!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsiniz. Sorularınızı Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğiniz biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayınız!.
  • Kullanıcı sayfanıza Babil kutularını koymanız, diğer kullanıcıların sizin hakkınızda daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememeniz gerektiğini unutmayın!
  • Yüklediğiniz resimleri size ait olan bir galeride görebilirsiniz.
  • Vikipedi'nin bazı önemli politikaların özetlerini okuyarak Vikipedi'nin işleyişini öğrenmenizde yarar var.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Takabeg ileti 18:31, 26 Mayıs 2008 (UTC) ~

  • Ben silinmesi görüşünde değilim, bu nedenle silinme şablonunu çıkararak ,düzenlenmesi gerektiğini belirten şablonu ekledim. Farklı herhangi bir biyografi maddesini incelerseniz (mesela Nermin Abadan Unat gibi) maddenin ona uygun olması gerekliliğini kavrayabilirsiniz. Unutmayın, Vikipedi Özgür Ansiklopedidir. İyi çalışmalar. Levent Abi ileti 19:02, 26 Mayıs 2008 (UTC)
  • Tekrar merhaba, bilmiyor olmanız hiç sorun değil, Viki'nin çok basit bir arayüzü vardır. Geçen yıl ben de sizin gibiydim. Elimizden gelen her türlü yardımı yaparız. Ancak ben bugünlük 15-20 dakika içinde çıkacağım. Herhangi bir sorunuz olursa lütfen çekinmeyin. En geç 24 saat içinde yanıtlarım. Kolay gelsin. Levent Abi ileti 19:18, 26 Mayıs 2008 (UTC)
  • O saatten bu yana pc başında mısınız? Neyse; madde güzel olmuş. Elinize sağlık, küçük bir nokta; "Büyük bir halk hareketi olan" ifadesini çıkardım; çünkü bu bir yorum. Tarafsızlık ilkesi gereği yorum olmamalı. Teşekkürler, iyi çalışmalar. Levent Abi ileti 21:38, 26 Mayıs 2008 (UTC)
  • Size de iyi geceler. Yeni ve farklı katkılarınızı da bekleriz. Türkçe Vikipedi'nin daha çok geliştirilmeye ihtiyacı var. Sevgiler. Levent Abi ileti 21:47, 26 Mayıs 2008 (UTC)