Kullanıcı mesaj:Tugerakkaya

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Öncelikle selamlar. Özgür ansiklopedi Vikipedi için herkesin katkıda bulunması tabii ki hepimizin gönlünden geçen şey. Bunun yanında, Vikipedi telif hakkı konusunda çok hassastır.

Alıntı yaptığınızı söylüyorsunuz. Sitenin telif hakkı saklı. O yüzden bu işleme pek de sıcak bakılmıyor.

Maddeyi özgün şekilde düzenledim demişsiniz. İşlem yapmanıza nasıl izin verilmiyor anlamadım. Sayfayı kayıt mı edemiyorsunuz? Eğer böyle bir durum söz konusu ise bir haber uçurun ben kaldırayım şablonu.

Saygılar...--AlpFatih 15:53, 11 Mart 2011 (UTC)


Merhaba,

Siz "ekol" içeriğini tamamen kaldırabilirseniz memnun olurum. Bende özgün bir şekilde yeniden oluşturduğum içeriği sıfırdan girişini yaparım. Teşekkürler..Tugerakkaya (MesajKatkılarİstatistikler)


  • Tekrar merhaba.

Öncelikle bir şeyi hatırlatayım, burası sizin mesaj sayfanız. Bana ileteceğiniz mesajları benim mesaj sayfama bırakmanızı rica edeceğim. AlpFatih in fatih yazısına tıkladığınızda benim mesaj sayfam açılacaktır.

Benim içerik kaldırmak gibi bir yetkim yok. Onu sadece hizmetliler kullanıcı grubundaki kullanıcılar yapabiliyorlar. İsterseniz sıfırdan giriş yerine şimdi tekrardan giriş yaparsanız uygun olacaktır.

Saygılar...--AlpFatih 16:05, 11 Mart 2011 (UTC)


Hızlı sil şablonunu ben çıkardım. Maddeyi dilediğiniz gibi düzenleyin.

Bu arada bir şey rica edecektim sizden. Yazınızın sonuna dört adet tilde koyarak (yani şu ~~~~ şekilde) imza atmanızı isteyecektim. Bunu üstteki kalem resmine tıklayarak yapabilirsiniz. Dilerseniz ALT GR + Ü tuş kombinasyonunu da kullanabilirsiniz.

Saygılar...--AlpFatih 18:19, 11 Mart 2011 (UTC)

Ekol (şirket) silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Ekol (şirket)) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ekol (şirket) sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Pragdonmesaj 19:46, 2 Ağustos 2016 (UTC)