Kullanıcı mesaj:Thule harpon

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Thule harpon![kaynağı değiştir]

İlk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Vikipedi'nin bazı önemli politikaların özetlerini okuyarak Vikipedi'nin işleyişini öğrenmende yarar var.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Levent Abi ileti 20:08, 27 Mayıs 2008 (UTC)



  • Pardon, ne dediğinizi anlamadım? Ben size herhangi bir mesaj yazmadım, neden bahsediyorsunuz? Levent Abi ileti 19:51, 27 Mayıs 2008 (UTC)
  • Kusura bakmayın ama yanılıyorsunuz; ben ne Yukarıköy maddesine ne de size herhangi bir mesaj yazmadım. Hatta mesaj sayfanız boştu biraz önce ilk mesajı yazmış oldum. Size hiç kimse herhangi bir mesaj yazmamış. O maddenin üstünde yer alan Geçmiş yazısına tıklayarak, konuyla kimin ne zaman ilgili olduğunu görebilirsiniz. Ben o maddenin varlığından bile haberdar değildim şu ana kadar. İyi çalışmalar. Levent Abi ileti 20:02, 27 Mayıs 2008 (UTC)
  • Rica ederim, önemli değil, bu arada yukarıya klasik "hoşgeldin" mesajımızı ekliyorum, okursanız bazı şeylerde yararı olur.. İyi geceler. Levent Abi ileti 20:08, 27 Mayıs 2008 (UTC)

Yukarıköy maddesindeki 6 ıncı kaynak bir kitaptır.Kural dışı degildir.Yoksa kitap okumazmısınız?

Levent Abi'ye attığınız mesajda İstastik Enstitüsü'nün sitesinden olduğu için kalması gerektiğini yazdınız ya. Sadece ona göre temizlik yaptım. Benim kitap okuyup okumadığım ne sizi ne de vikiyi ilgilendiriyor? Değil mi? Bence demin Levent abiye attığınız mesajda da bunun gibisini gördüm. Konuşmanıza dikkat ederseniz iyi olacaktır. Bu tavsiyem sadece. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 20:46, 27 Mayıs 2008 (UTC)
Güzel.Burası karalama defteri degildir.2007 başlarından beri çok temizlik yaptım.Makaleler chat alanına dönmüş.Benim Türkçem bozuk olabilir-Türkiye de okumadım.Bu da sizi ilgilendirmez sanırım.Düzeltme yapacaksanız,BU NEDIR diye bana sormanız yeterli.Kanıt bulmak için BG kaynaklarında günlerimi harcıyorum.Saygılı olsanız iyi edersiniz.En azından yaş farkından dolayı.Kolay gelsin!
Tekrar selam. Size fazla kibar yazamamışımdır belki. Aslında bozuk olan Türkçemdir. Türkiye'de sadece 5 yıl okumuştum. Karakterim kibardır ama... yine de kibar yazmaya çalışıyorum. O yüzden sizi de anlıyorum. Yaş meselesi değildir. Herkese öyle davranmamız gerektiğini düşünüyorum. Özellike sanal ortamda. Mümkün olunca kibar davranalım. Anlaştık mı? Sonuçta linklerde sorun yoktur. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 21:17, 27 Mayıs 2008 (UTC)

+: P.S. Bayanlara daha kibarca davranıyorum:) Görüşürüz. Takabeg ileti 21:29, 27 Mayıs 2008 (UTC)

  • Gerek Takabeg'le olan konunuz, gerekse birçok kullanıcı için yazılı olmasa da geçerli olan bir anlayışımız var: mola vermek, tartışmalara yapıcı yaklaşmak, birlikte Vikipedi'yi geliştirmek için, çıkmaza girmesi durumunda biraz konudan uzaklaşıyoruz. Birkaç gün belki, biraz ara verelim konulara. Farklı birşeylerle ilgilenelim. İnanın dönüp yeniden baktığımızda bazı şeyleri daha değişik görüyoruz. İyi çalışmalar. Levent Abi ileti 21:19, 27 Mayıs 2008 (UTC)
  • Anlayışlı ve hoşgörülü tutumunuz için ben teşekkür ederim; sanırım siz de benim gibi yaşı belli bir düzeye glmiş kullanıcılardansınız. Şimdiki gençleri biraz daha sakin kafayla dinlemek lazım sanırım.. (bu sözlerimi Takabeg duymasın ) Vikipedi, insanlara bilgi sunmanın zevkini tadan kullanıcıların katılımlarıyla ilerliyor, daha da iyi olacak. İyi geceler. Levent Abi ileti 21:31, 27 Mayıs 2008 (UTC)

Selam. Bu linklere başlıkları eklerseniz iyi olur. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 00:27, 23 Ocak 2009 (UTC)