İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Theradionews

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba, Vikipedi'ye hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Dünyanın bütün dillerinde bilgi yaymayı amaçlayan özgür ansiklopedi, sizin katkılarınızla gelişiyor.
Katkıda bulunurken temel ilkeleri göz ardı etmezseniz seviniriz.
Telif hakları, tarafsızlık ve katılım davranışları bu ansiklopedinin en önemli başlıklarıdır.
Biçim konusunda bu rehberden yararlanabilir, her türlü konuda vikipedistlerden yardım isteyebilirsiniz.
Lütfen değişiklik yapmaktan çekinmeyin.
Mavi bağlantıları tıklayarak Vikipedi'yi tanımayı ve katkıda bulunmayı sürdürmeniz dileğiyle.
Kolay gelsin.
Pınar (mesaj) 12:11, 8 Şubat 2013 (UTC)

Bursa Film Festivali[kaynağı değiştir]

Pınar hanım, merhabalar!... Size bir konuda akıl danışıp, eksik veya bilgi eksikliği sonucu 8.Şubat.2013 tarihli oluşturmuş olduğum 5.Bursa Film Festivali(2013)sayfasının (http://tr.wikipedia.org/wiki/5.Bursa_Film_Festivali_%282013%29

silinme talebi ile bekletilmesi;

Pınar hanım, sayfamın silinme talebine teşkil eden nedeni olarak: http://bursafilmfestivali.blogspot.com/

üstte linkini girdiğim site bana aittir.


Bu konuda sizden yardım talep ediyorum. Sayfamda yazdığım her şey belgeli ve doğrudur. Çünkü sayfamda belirtilen tüm bu aşamaları birebir ben yaşadım. Çünkü bu organizasyonu yapan kişi benim.

Anlam veremediğim durum, sayfamın silinme talebini yapan kullanıcı dostumun, benim size yazdığım gibi onunda bana mail atarak fikrimi sorsaydı, aynen benim size izah ettiğim gibi kendisine de durumu açıklardım.

Okuyucu olarak takip ettiğim Wikipedia'da yazar olarak yeniyim. Sayfamın silinmemesi için, sizden yardım talep ediyorum. Saygılarımla!...Theradionews

  • Merhaba. Oluşturduğunuz 5.Bursa Film Festivali (2013) ve Bursa Film Festivali sayfalarının telif ihlali nedeniyle silinmeleri talep ediliyor. İçerik http://bursafilmfestivali.blogspot.com/ blog sayfasından kopyalanmış. Blogun size ait olup olmadığını şu aşamada bilemem ama Blogger'da yayınlanan yazıların telif hakları aksi beyan edilmiyorsa yazarlarına aittir. Vikipedi'ye telif hakkı saklı içerik (adil kullanım hariç) kabul edilmiyor. Vikipedi'ye eklenen metinler Creative Commons Attribution/Share-Alike Lisansı 3.0 altında yayınlanıyor. Yani burada yayınlanan içerik kaynağını belirtmek şartıyla özgürce dağıtılabilir. Eğer buraya kopyalanan içerik size ait ise, öncelikle içeriği blog sayfanızda Creative Commons Attribution/Share-Alike Lisansı 3.0 ile lisanslandırmanız gerekiyor. Bunu metnin sonunda bir cümle halinde belirtebilirsiniz. Ardından info-tr@wikimedia.org adresine email atarak durumu açıklarsanız sayfanın silinmesini önleyebilirsiniz. Bu zaman zarfı içinde sayfa silinirse geri getirilmesini talep edebilirsiniz. Konuyla ilgili Vikipedi:Telif hakları ve Vikipedi:Telif hakları/SSS sayfalarında daha fazla bilgi bulabilirsiniz. İyi çalışmalar. — Pınar (mesaj) 03:43, 10 Şubat 2013 (UTC)
  • Herkese merhaba. Araya giriyorum. Siz başka yerden kaynak eklerseniz şablon kalkar. Konuyla ilgili blogunuz dışında başka kaynaklar bulmaya çalışın. Çünkü VP:ÖAY olarak görülür. --- C@no58 | mesaje-posta 10 Şubat 2013, 08:04 (UTC)
  • Bir de madde içerik yazısını genelde hiçbir yerden kopyala/yapıştır yapmıyoruz. Kaynaktan yola çıkarak biraz daha değiştirerek kendimiz yazıyoruz. Siz kaynak ekleyin ve kaynaktan yola çıkarak içeriği düzenleyin sorun biter. --- C@no58 | mesaje-posta 10 Şubat 2013, 08:08 (UTC)
Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız: Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
Eldarion 06:58, 4 Mart 2013 (UTC)


Bursa Çocuk Filmleri Festivali, maddesine katkınız ve G2-m6 istinaden silinme talebiniz hakkında...[kaynağı değiştir]

Mahmut bey; Öncelikle kolay gelsin ve iyi çalışmalar!...

03.Şubat.2013.Pazar günü açmış olduğum, http://tr.wikipedia.org/wiki/Bursa_%C3%87ocuk_Filmleri_Festivali linkteki, Bursa Çocuk Filmleri Festivali maddesi, yine aynı gün (dün) G2-m6 istinaden silinme talebinde bulunulmuş, yapmış olduğum araştırma neticesinde bu talebin kimden geldiği bilinmemekle birlikte, madde üzerinde tek katkıda bulunan siz göründüğünüz için bu mesajı yazma gereği hissettim ve eğer silinme talebinde bulunan eğer siz iseniz, özellikle aşağıda net açıklamasını paylaştığım m6 nın, benim maddem ile nasıl uyuştuğu konusunda sizinle bilgi alışverişinde bulunmak isterim.


M6. Kayda değer olmayan kurgusal veya gerçek kişi, grup, kurum, ürün, eser veya internet içerikleri ile ilgili sayfalar silinebilir.
Genel olarak kayda değerlik ana yönergesi ve alt-yönergelerinin sunduğu kıstaslara bariz bir şekilde uymayan maddeler için bu kural kullanılabilir. Bununla birlikte dikkatli bir şekilde kullanılmalı; kayda değerlik kıstasları ile uyumsuzluğun bariz olmadığı, tartışmalı olduğu durumlarda hızlı silme uygulanmamalıdır. Bunun yerine kayda değerlik tartışması açılabilir veya kayda değerlik sorunu nedeniyle {{kopyala:Bekletmeli sil}} şablonu konulabilir.


Mahmut bey; m6 nın açılımı: Kayda değer olmayan kurgusal veya gerçek kişi, grup, kurum, ürün, eser veya internet içerikleri ile ilgili sayfalar silinebilir. dir.

Benim oluşturduğum Bursa Çocuk Filmleri Festivali maddesi, Türkiye’nin İlk Çocuk ve Gençlik Filmleri Festivali dir. Bu madde, festivalin ana maddesi olup, diğer festival maddelerinde olduğu gibi Dış Bağlantılar bölümüne her yıl yapılan festivalin wikipedia sayfaları ilave edilip, link verilecektir.

Bu madde, daha evvelde değindiğim gibi festivalin ana maddesidir ve o yıla ait 2 gazete haberi linki ile de ispatları yapılmış olduğunu düşünüyorum.


Mahmut bey; Maddemin silinme talebi ile başvuruda bulunan siz iseniz, özellikle de m6 gibi, kayda değer olmayan kurgusal veya gerçek kişi, grup, kurum, ürün, eser veya internet içerikleri ile ilgili sayfalar silinebilir içeriği ile nasıl olurda benim maddemin içeriği sizin nazarınızda kayda değer bulunmaz? Wikipedia'nın savunduğu özgür düşünceye istinaden konu ile ilgili sizden açıklama istememin, bir bilgi paylaşımı istemi olduğunu hatırlatır; eğer siz değilseniz özürlerimi kabul etmenizi istirham ederim.

İyi çalışmalar!...

  • Merhaba Sn.Theradionews. Öncelikle aramıza katılımınızdan dolayı sizi kutluyorum. Bildiğiniz üzere geniş katılımlı bir ansiklopedi hazırlamaya çalışıyoruz. Bunu yaparken de Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumlu/uyumsuz olması yönü itibariyle kullanıcı katkılarını kontrollerden geçiriyoruz. Yeni açılan bir madde şayet özgün araştırmalar veya özgün düşüncelerden oluşturulmuşsa biz onu Vikipedide yayınlayamıyoruz. Lütfen Şurayı incelerseniz bu anlamdaki mevcut politikayı sizde göreceksiniz. Ayrıca devriye olarak yaptığımız sürüm kontrolleri esnasında eklediğimiz {{sil|...}} şablonu doğrultusunda maddeler hemen silinmiyor. Madde silmeye yetkili olan arkadaşlarımız silme taleplerimizi tekrar kontrol ediyor. Gerekçe gösterdiğimiz nedenler geçersiz bulunursa, eklediğimiz şablon kaldırılabiliyor. Veya farklı bir nedenden dolayı silme gerekçesi değiştirlebiliyor..vs. Özetle, yukarıda konu ile ilgili benden önce görüş bildiren arkadaşlarımızın vurguladıkları konuları duyarlılık gösterip dikkatlice araştırıp inceleyeceğinizi düşünüyorum. Kıymetli katkılarınızı sürdürmeniz bizleri memnun edecektir. İyi çalışmalar dilerim...Eğitmenmahmut msj 21:16, 5 Mart 2013 (UTC)

Merhaba, oluşturduğunuz madde hâlihazırda, Hızlı silme kriterlerinden M1 (Çok az bilgi taşıyan kısa içerikli sayfalar silinebilir.) ve M6 (Kayda değer olmayan sayfalar silinebilir.) kriterini sağladığından silinebilir. Maddeye ekleme yapacaksanız {{çalışma}} şablonu ekleyebilirsiniz. Kayda değerlik sorununu çözmek için ise; konu hakkında, maddenin yazarı ve konusundan bağımsız taraflarca yayımlanmış kaynaklar (bkz. VP:GÜVEN) eklemelisiniz. Kolay gelsin --Diyapazon(Mesaj) 14:29, 28 Mart 2015 (UTC)