Kullanıcı mesaj:Théoden/Ocak-Şubat 2015

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Prysmian Group Türkiye[kaynağı değiştir]

Merhaba Théoden, Prysmian Group Türkiye maddesini 8 Aralık'ta güncellemiştim, o günden beri hala yukarıda 'kontrol edilmemiş' ibaresi yer alıyor. Sayfada yer alan bilgileri kendi cümlelerimle yazdım ve güvenilir kaynaklarla destekledim. Rica edersem kontrol edebilir misin? Teşekkürler Tpks1964 (mesaj) 11:30, 5 Ocak 2015 (UTC)

Furkan Nesli Başlığının Silinmesi[kaynağı değiştir]

Merhaba

Neden wikipedia da girdiğim İslami içeriğe sahip başlıklar kayda değer olmayan başlık denerek siliniyor? 44 sayısı çıkmış isbn numarası olan bir dergi neden kayda değer değil bana açıklar mısınız? Bir şeyin kayda değer olması sizin değer ölçülerinize göre mi belirleniyor?

Eğer yeterli bilgi yok diyorsanız bu başlık bir dergi taslağı olarak yayınlanmıştı daha sonra geliştirilmek üzere bir ilk adım olacaktı yok öyle olmaz diyorsanız mesela aşağıdaki linkteki taslağın kayda değerliğini bana açıklar mısınız? https://tr.wikipedia.org/wiki/Ozone_Dergisi

Lütfen bana bir derginin kayda değer olması için nasıl olması gerektiğini açıklayın. 10 yıllık mı olmalı sansasyonel içeriğe mi sahip olmalı yoksa sizin daha önce duyduğunuz bir dergi mi olmalı yoksa islami olmayan herhangi bir dergi kayda değer midir? Fikriyatınız nedir bilemiyorum ama objektif olamıyorsanız lütfen bu işi yapmayınız. Yok eğer ben bir yanlış yapmışsam eksiğimi söyleyin düzelteyim çünkü bence bu dergi kayda değer ve wikipedia da yayınlanmalı.Bu imzasız yazı Alundra (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, söz konusu kayda değerlik politikamızı dikkatlice okumanızı rica ederim. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 13:32, 8 Ocak 2015 (UTC)

Nasılsın Théoden, 2 haftada bir gelip gidiyorsun. Böyle de olmaz ki. Tekrardan hoş geldin. Hayalet gibi ortalıkta dolaşma, kendini, burada olduğunu belli et. Sildiğin vb. işler için teşekkürler. Benim gözüm de değer kaybettin gibi bir şey (değer kaybetmedin) oldu. En çok senle konuşurdum. Şimdi bir şey olsa Superyetkin'e haber veriyorum. Kendini özlettirip durma bir daha. Kolay gelsin. --Uğurkentmesaj 15:49, 8 Ocak 2015 (UTC)

Teşekkür ederim Uğurkent, iyiyim sen de iyisindir umarım. O kadar yoğun bir dönem geçiriyorum ki, ancak bu kadar vakit ayırabiliyorum. Geleceğe dair net konuşamasam da, elimden geldiğince çok vakit ayırmaya çalışacağım. Bu arada demek gözünden düştüm ama düşmedim de! Orayı hiç anlamadım ve beni unutup, "yetkin" ellere gitmene çok bozuldum! :). Mesaj ya da mail geldiğinde bakıyorum ve önemli gördüklerimde hemen aktif oluyorum. O sebeple, büyük bir problem yaşandığında, mail ya da mesaj atılırsa mail kutuma düştüğü anda gelmeye çalışırım. Sevgiler.. --Théoden ileti 16:35, 8 Ocak 2015 (UTC)

Özel bir bilgi[kaynağı değiştir]

Selamlar Théoden, bu revizyonda özel olabilecek bir bilgi var. Ben geri aldım ama gizlemek gerekirmi bi bakarmısın! Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 18:03, 8 Ocak 2015 (UTC)

Merhaba Fenerli, numara kime ait olursa olsun kişisel bilgi ihlali gerçekleştirilmiş. Gizledim. Bildirim için teşekkürler, saygılar, sevgiler.. --Théoden ileti 18:27, 8 Ocak 2015 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Yazar Yıldızı
Türkçe Vikipedi'ye katkılarınız için. Drgulcu 19:01, 8 Ocak 2015 (UTC)
Teşekkürler Drgulcu, sevgiler.. :) --Théoden ileti 21:34, 8 Ocak 2015 (UTC)

Kötü Niyetli Kullanıcı[kaynağı değiştir]

Selam Théoden, 176.239.115.54 IP'li kullanıcı düzenli olarak kötü niyetli olarak şu sayfalarda görüldüğü üzere değişiklikler yapıyor, kullanıcı ile ilgili bir şey yapılabilir mi? Sağlıcakla kalın, iyi vikiler...--Needemm (mesaj) 21:13, 8 Ocak 2015 (UTC)

176.239.115.54 kullanıcısı ansiklopedik olmayan değişiklikleri silmeye çalışmış. Beytullah adlı kullanıcı bu anonim kullanıcıya küfür etmiş. Anonim kullanıcı da Needemm'in değişikliği yanlışlıkla geri aldığından onun da kendisine küfür ettiğini düşünmüş. Olay bundan ibaret. Karışık olay gibi görülebilir. Kolay gelsin. --Uğurkentmesaj 21:27, 8 Ocak 2015 (UTC)
Evet, bir değişiklik dışında anonimin katkılarında bir sorun yok. Aksine olumlu katkılar yapıyor. Küfreden kullanıcı ise 24 saat süreyle engellendi. Her ikinize de bildirim için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:32, 8 Ocak 2015 (UTC)

kullanıcı silme[kaynağı değiştir]

Merhaba Theoden, Kullanıcı adı nedeniyle engellenen bir kullanıcı siteden nasıl çıkabilir? Cevabınız ve bilginiz ricasıyla --Cherub 21:58, 8 Ocak 2015 (UTC)

Ne kastettiğinizi anlayamadım açıkçası ama çıkış yapılamıyorsa, internet geçmişinin silinmesi yeterli olacaktır. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 22:25, 8 Ocak 2015 (UTC)
Dönüşünüz için teşekkürler Theoden, oturumu kapatmakla ilgili sorun yok... Kastettiğim, -Kullanıcı adı- nedeniyle süresiz engellenen bir kullanıcı siteden kaydını tamamen nasıl silebilir? İyi çalışmalar Bu imzasız yazı Cherubinistanbul (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Rica ederim. Bu tür bir kayıt silme işlemimiz bulunmamaktadır. Süresiz engellenen kullanıcı adları değişiklik gerçekleştiremez ancak, mevcudiyetini sürdürürler. Tekrar iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 23:24, 8 Ocak 2015 (UTC)

Şablon sorunu[kaynağı değiştir]

Şablon:TBL All Star bilgi kutusu şablonunu oluşturdum ancak 2015 TBl All-Star maddesinde bu şablon çalışmıyor.

Madde başlığının değiştirilmesi[kaynağı değiştir]

Corry Higgins adlı maddenin başlığını gerçeğe uygun olarak "Cory Higgins" olarak değiştirilmesini talep ediyorum.

Demet Sabancı Çetindoğan[kaynağı değiştir]

Merhaba. Ben Demet Sabancı Çetindoğan'ın Mediasa adlı firmasında çalışıyorum. Daha önce "Demet Sabancı Çetindoğan" adında bir sayfa hazırlamıştık. Bu sayfayı bizim yönetim kurulumuzda olan birisi hazırlamıştı. Hiçbir yerden (web sitesi, haber, veya başka bir kaynaktan) altıntı yapılmamıştı. Bu sayfanın telif hakkından dolayı silindiğini farkettik. Neden silinmiştir. Geri alabilir misiniz?

İlhan.er (mesaj) 09:46, 20 Şubat 2015 (UTC)

Katkıda bulunduğum sayfa bu kez madde 6'ya göre; Kayda Değerliği olmayan kişi olarak silinmiş!.. Yardımcı olabilir misiniz?[kaynağı değiştir]

Sayın Thédon,

Dün birkaç vikipedistin silme gerekçesine dayanarak, üzerinde saatlerce uğraşarak yazdığım "Rıfat Şahiner" maddesini ansiklopedik kurallara göre yeni baştan düzenlemiştim. Ancak bugün itibariyle vikipedi yetkililerinden Kibele tarafından ilgili maddenin Madde 6. "Kayda Değer olmayan Kişi" olarak silindiğini gördüm.

Dört önemli kitabı, elliyi aşkın makalesi, uluslararası saygın ortamlarda sunulmuş onca bildirisi, konferansları olan, yazıları uluslararası ve ulusal ortamdaki kitaplarda, tezlerde ve bildirilerde onlarca atıf almış, Türkiye ve uluslararası ortamda sanatsal ve akademik düzeyde etkinlik gösteren değerli bir sanatçı ve akademisyeninin kayda değer olarak değerlendirilmemesini anlayamıyorum. Bir kişinin kayda değer olabilmesi için daha neler yapmış olması gerektiğini inanın bilmiyorum.

Maddeyi silen vikipedi yetkilisi kibele doğrudan mesaj gönderemediğim için size yazmak zorunda kaldım. Onca popçunun, topçunun ve bu ortamda neden yer aldığını pek anlayamadığımız bir dolu ismin yer aldığı bu ortamda "kayda değerliği" herhangi bir yetkili keyfince değerlendirebilir mi? Sizden keyfi biçimde silindiğini düşündüğüm "Rıfat Şahiner" maddesini dikkatlice gözden geçirerek, maddenin yeniden canlandırılması hususunda destek rica ediyorum. Şayet herhangi bir yazım sorunu ya da içeriksel bir sorun var ise yeniden gözden geçirebilirim.

Selamlar,

--Scribendo ergo sum (mesaj) 12:58, 23 Şubat 2015 (UTC)--Scribendo ergo sum (mesaj) 12:58, 23 Şubat 2015 (UTC)--Scribendo ergo sum (mesaj) 12:58, 23 Şubat 2015 (UTC)--Scribendo ergo sum (mesaj) 12:58, 23 Şubat 2015 (UTC)