Kullanıcı mesaj:St. Doggo/2021

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi


İBP hk.

SaintDoggo merhaba,

İBP kapsamında hazırladığın maddelerin puanlanmasını istiyorsan katkı sayfana listelemen gerekli, baktım katkı sayfan yok görmüşken haberdar etmek istedim. İyi vikiler. --anerka'ya söyleyin 12.07, 13 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü

Müzik Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba SaintDoggo,
28. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Farklı sayfalardan kendisine birçok bağlantı verilmiş müzik maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Müzik Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 18.37, 20 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla


İş Birliği Projesi ödülü

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba SaintDoggo,
28. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Farklı sayfalardan kendisine birçok bağlantı verilmiş müzik maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 18.37, 20 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba SaintDoggo,
31. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Seçkin ve kaliteli içeriğe aday gösterilmiş/gösterilecek maddelerdeki kırmızı bağlantıların oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Anyela. 06.04, 11 Ağustos 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba SaintDoggo,
32. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Bilgi kutusu bulunmayan kişiler kategorisindeki maddelere bilgi kutusu ekleme" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Anyela. 12.06, 16 Ağustos 2021 (UTC)Yanıtla

Mutfak Vikiprojesine Davetlisiniz!



Selamlar,
Mutfak kapsamında hazırlanmış bir vikiproje yeniden canlandırıldı. Bu vesileyle sizi, Mutfak Vikiprojesi'ne davet ediyorum.

Projeye katılımda bulunmak için Vikiproje katılımcıları sayfasını inceleyebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi almak için Vikiproje:Mutfak sayfasına göz atabilirsiniz.
Teşekkürler.


Leaply mesaj 15.09, 23 Ağustos 2021 (UTC) Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü

İş Birliği Projesi ödülü

İleri Seviye Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba SaintDoggo,
34. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Farklı sayfalardan kendisine birçok bağlantı verilmiş tarih maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında İleri Seviye Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Anyela. 05.37, 31 Ağustos 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü

Tarih Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba SaintDoggo,
34. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Farklı sayfalardan kendisine birçok bağlantı verilmiş tarih maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Tarih Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Anyela. 05.37, 31 Ağustos 2021 (UTC)Yanıtla

Kamyon

Kamyon
One1x (mesaj) 22.07, 2 Eylül 2021 (UTC)Yanıtla

Sivil Parişler Proje Davetiyesi



Merhaba!
Sivil Parişler kapsamında hazırlanmış bir vikiproje başladı. Sizi, Sivil Parişler Vikiprojesi'ne davet ediyorum.
Proje hakkında daha fazla bilgi almak için Vikiproje:Sivil Parişler sayfasına göz atabilirsiniz.
Teşekkürler 𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 15.58, 11 Eylül 2021 (UTC)Yanıtla

Sosyoloji Vikiprojesine davet

Davet ediliyorsunuz!

Sosyoloji hakkında başlayan, Sosyoloji Vikiprojesi'ne davetlsiniz. Proje hakkında daha fazla bilgi almak için Vikiproje:Sosyoloji sayfasına göz atabilirsiniz. 𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 13.02, 13 Eylül 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba SaintDoggo,
41. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Güncellenmesi gereken maddelerin ve kaynaksız maddelerin bakımının yapılması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Tanyel (mesaj) 04.45, 18 Ekim 2021 (UTC)Yanıtla

Parti ideolojileri

Merhabalar, parti şablonlarında güncellemeler yapıyorsunuz. Katkılarınız için teşekkürler. Ancak "İdeoloji" kısmı partilerin kendi tüzüklerinde yazan kavramlar olmalı. Dolayısıyla [buradaki değişikliğiniz parti tüzüğündeki marksist-leninist söyleme ters. Burayı düzeltebilirsiniz. Değişikliklerinizde ideoloji için parti tüzüklerine bakmanızı ve değişiklikleri ona göre yapmanızı öneririm. İyi vikiler Nevmit ☛☛ mesaj 12.48, 30 Ekim 2021 (UTC)Yanıtla

Parti maddelerindeki renkleri şablonlarla değiştirdim. İdeoloji kısmı ile ilgili herhangi bir değişiklik yapmadım, yanlış anlaşılma olmuş sanırım. stdoggo (mesaj) 12.53, 30 Ekim 2021 (UTC)Yanıtla

Marashrap (mesaj) 20.41, 18 Kasım 2021 (UTC)eline sağlık sürekli katkı yapmışsın siteye .bu kadar zaman ayırdığın için teşekkürler.Yanıtla

Teşekkür ederim :) stdoggo (mesaj) 20.41, 18 Kasım 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü - Haftanın 2.'si Ödülü

İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba St.doggo,
49. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Carl Sagan şablonundaki kırmızı maddelerin ansiklopediye kazandırılması" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Tanyel (mesaj) 12.52, 13 Aralık 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü - Katılımcı Yıldızı

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba St.doggo,
49. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Carl Sagan şablonundaki kırmızı maddelerin ansiklopediye kazandırılması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Tanyel (mesaj) 12.49, 13 Aralık 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü - Astronomi Yıldızı

Astronomi Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba St.doggo,
49. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Carl Sagan şablonundaki kırmızı maddelerin ansiklopediye kazandırılması" konulu projedeki performansınız sonrasında Astronomi Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Tanyel (mesaj) 12.49, 13 Aralık 2021 (UTC)Yanıtla