İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Soundless

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tartışma Sayfalarının İçeriğini Boşaltmak[kaynağı değiştir]

Boşaltılan İçerik Tartışma sayfalarının ya da diğer sayfaların içeriğini boşaltmayın. Bu sayfaları sadece hizmetliler temizleyebilir. Uygun olmadığını düşündüğünüz sayfalara ancak silme şablon koyabilirsiniz. Vikipedi:Silme politikası başlığını incelemenizde fayda var. Güzel çalışmalar.--koc61mesaj 02:18, 13 Şubat 2010 (UTC)

Uyarı
Uyarı
Dikkat: Lütfen, maddelere ya da dosyalara eklenen şablonları, gereklerini yerine getirmeden kaldırmayınız. Bu harekette ısrarcı olunması vandalizm olarak değerlendirilebilir. Farklı görüşteyseniz bunu maddenin tartışma sayfasına yazınız. İyi çalışmalar. ----koc61mesaj 02:31, 13 Şubat 2010 (UTC)


Lütfen durun. Sayfaların içeriklerini boşaltmaya devam ederseniz, Vikipedi'de değişiklik yapmanız engellenecektir.
--koc61mesaj 02:34, 13 Şubat 2010 (UTC)
Kendi mesaj(laşma) sayfanızdaki içeriği değiştirmekte özgür olmakla birlikte, size gönderilen mesajları silmeniz Vikipedi'de hoş karşılanmayan bir tutumdur. Takdir edersiniz ki, diğer kullanıcılarla olan yazışmalarınızı, hem sizin hem de diğer kullanıcıların kolaylıkla takip edebilmesi açısından mesaj sayfanızdaki içeriğin silinmemesi gerekir. Aslında yaptığınız, tam olarak bir silme de olmayıp, sayfayı boşaltmaktan ibarettir. Zira, silme işlemini sadece hizmetliler gerçekleştirebilir. İsterseniz, mesaj sayfanızı burada anlatıldığı şekilde arşivleyebilirsiniz. Maddeleri taşıma ve yeniden adlandırma hakkında daha fazla şey öğrenmek için bu yardım sayfasına da bir göz atabilirsiniz.
Eldarion 08:06, 13 Şubat 2010 (UTC)

Selam. Taraftar grubunun adı Texas mı Teksas mı ? Takabeg ileti 13:15, 23 Şubat 2010 (UTC)

Teksas/Texas?[kaynağı değiştir]

İki şekilde de kullanılıyor. teksas.org adresinde bile adres 'Teksas' org olarak alınmış olmasına rağmen bannerda Texas yazıyor. Benim Texas olarak tercih etmemin sebebi vikipedide sayfa Texas olarak açılmış öyle kalsın istedim. Ayrıca vikiçizer isimli arkadaş görevli midir nedir bilemem ama sayfaya zarar vermesini engelleyemez miyiz?

Teşekkür ederim. Durumu anladım. Ama burda tercihleriyle iş yapılamaz. Doğrusunu bulalım. Birde Vikiçizer zarar vermiyor :) Nerede verdi ? Ben görmedim de. Takabeg ileti 13:23, 23 Şubat 2010 (UTC)

Doğrusunu bulalım konusunda şunu söyleyeyim eskiden Texas olarak geçerdi ama 'x' harifinin Türkçe olmaması nedeniyle Teksas olarak kullanımı tercih ediliyor ve yaygınlaştırılıyor..

BJK gitti. Birde şehit kelimesi de gitti (Vikipedide şehit terimi kullanılmıyor). Bunun dışında Vikipedi dış bağlantı deposu değildir. Fan siteleri, taraftar siteleri eklenemiyor. Bilginize. Takabeg ileti 13:42, 23 Şubat 2010 (UTC)

Daha önceden verilmiş fan sitelerini düzenlemiştim sadece ama kullanımıyorsa kullandırmayız.. fakat Bursaspor TV konusunda link veremiyorsak bırakın dış bağıntılar kısmında link verelim çünkü bu bir taraftarın sitesi değil kulübün açtığı yakında uydu yayınına geçecek kulüp resmi televizyonudur.. Ayrıca sorun olmazsa Bursastore sitesini de geri alırsanız sevinirim.. Ben dış bağıntı değişikliklerinize dokunmuyorum şu ikisini geri alırsanız sevinirim..

Yine de maddesi varsa ... var Bursaspor TV oraya eklenmesi yeterlidir, bence. Ama yine de diğer kullanıcılara sorabilirsiniz. Takabeg ileti 13:50, 23 Şubat 2010 (UTC)

Bursa taraftarına hakaret eder gibi BJK'dan sonra BJK'dan sonra yazıp durma en iyi taraftarın kötü yüzünü de görmek istemezsin emin ol, sayfayla uğraşıp durma!..Bu imzasız yazı Soundless (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Bir yere birşey yazdığımız yok, size tavsiyem vikipedinin ne olduğunu öğrenmeden değişikliklere gitmemeniz. Kötü yüz vs. önemli şeyler değil ama bu tavrınız nedeniyle 24 saat vikipediye girişiniz engellenecek, daha sağduyulu ve iletişime açık olmanızı diliyorum. Hoşcakalın, vikipediyi anlamaya çalışın...Vikiçizer 17:46, 23 Şubat 2010 (UTC)
    • Şimdi arkadaşım madem hizmetlisin öncelikle şu dediklerimi iyi dinle, ben vikipedinin herkesin geliştirmesine açık bir yer olduğunu biliyorum ve vikiye üye oluşumun tek sebebi de Bursaspor sayfasının vandalizmini engellemek. Bir yere birşey yazmıyorum diyorsun her düzelttiğimi geri alıyorsun ve geri aldığın ifadelerin başında şu geliyor 'Bursaspor taraftarı BJK taraftarından sonra en ateşli taraftardır.' sana şöyle söyleyeyim buna benzer bi şekilde Fenerbahçe sayfasına 'Taraftarı UltraAslan grubundan sonra en iyi taraftardır! yazsan fenerliler topa tutar seni ve o zaman derler ki bunun adı vandalizm.. Gelgelim Bursaspor taraftarının 1 numaralı karşıt grubu Bursaspor sayfasında öyle bir övülüyor ki Bursaspor taraftarından daha fazla yüceltiliyor. Bunu bugün birçok yayıncı kuruluş bile kabul etti ama sen kabul etmiyorsan 'Türkiye'deki en ateşli taraftar gruplarındandır / gruplarından biridir.' yazarsın, sürekli aynı ifadeyi geri almak zorunda değilsin. Tartışma sayfasında hakaret vardı diye temizledim -üyelerin silemeyeceğini bilmiyordum- geldi 3 kişi sayfaya uyarı bastı. Aynı şekilde sana küfür bile etmedim, en sonunda küfür ettireceksin anlamında kötü yüzümüzü de göreceksin görmek istemezsin dedim. Küfür edene bastığın cezanın daha fazlasını bastın. Hizmetli olduğunu bilseydim sayfayla uğraşıp durma yerine sayfaya adam gibi muamele yap derdim ki şimdi diyeceğim. Madem hizmetlisin istersen beni 7/24 banla, istersen üyeliğimi sil farketmez şu Bursaspor sayfasına Bursaspor'a yakışır muamele edin. Ben Bursa'nın içinden bir insan olarak daha iyi bilgi vermek adına bunu istiyorum ama siz bilgilerin detaylarını es geçmekte ısrar ediyorsunuz.. Bursaspor TV bölümüne 'Yayın internet üzerinden yapılmaktadır kısa zamanda uydu hayatına başlayacaktır.' yazdım ve link verdim. Dediler link verme linki sildim yine yetinmediniz az önce yazdığım cümleyi geri aldınız. Altı üstü bir cümle ve hiç mi hiç problem teşkil etmeyecek bir cümle, link suçsa bırak cümle kalsın.. Yani bu nasıl muameledir nasıl hizmetliliktir ben anlamadım. Bana demişsin iletişime açık ol vs. bunlar önemli şeyler değil önemli olan senin tavrın (bana değil sayfaya karşı) bir işi yapacaksan hakkını da ver. Gerçekten geri aldığın her ifadeyi tek tek incelediğinden emin değilim ve açıkçası zannetmiyorum da.. Her neyse üyeliğimle ilgili ne kadar engelleme yaparsan yap yeter ki sayfaya doğru muamele yap ve görevinin gereğini tam anlamıyla yerine getir.. Soundless
  • Bu yazıyı yazmaya çalışana kadar maddeyi düzeltmeye çalışsaydanız daha iyi olurdu. Hiç boşuna nefes tüketmeyin, Bursaspor maddesi saçma eklentilerle dolu olmayacak, bahsettiğiniz kısımlar zaten çıkarılmıştı, eklediğiniz fenerasyon benzeri saçma eklentiler de çıkarıldı. Ama yine de üzülmeyin; sayenizde Bursaspor maddesi hep düzgün kalacak, bir gözümüz orada olacak, vikipedi nedir, ansiklopedi nedir öğrenmeniz dileğiyle, hoşcakalın...Vikiçizer 20:12, 25 Şubat 2010 (UTC)
Uyarı
Uyarı
Lütfen Vikipedi'nin "kişisel saldırı yasaktır" politikasına bir göz atın. Bireyler, kurum-kuruluş ya da oluşumlar üzerine değil, içerik üzerine yorum yapın. Hakaret ve kişisel saldırılar sadece topluluğa zarar vermekle kalmaz katılımcıları da caydırır. Unutmayınız ki, kişisel saldırılar, toplulukta yaratabileceği rahatsızlık sebebiyle engellenmeye yol açabilir. Lütfen soğukkanlı olunuz ve değişiklik yaparken bunu aklınızdan çıkarmayınız. - ki bl 21:22, 25 Şubat 2010 (UTC)