Kullanıcı mesaj:Solesociale

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin. denisutku *:!? 07:00, 23 Şubat 2007 (UTC)



Şablonu kaldırmayınız[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Dikkat: Lütfen, maddelere ya da dosyalara eklenen şablonları, gereklerini yerine getirmeden kaldırmayınız. Bu harekette ısrarcı olunması vandalizm olarak değerlendirilebilir. Farklı görüşteyseniz bunu maddenin tartışma sayfasına yazınız. İyi çalışmalar. --вяí¢αи76ileti 06:44, 26 Temmuz 2010 (UTC)


  • Ayrıca İnci Sözlük ekibinden olduğunu belli ettin. Vikipedi'ye olumlu katkılar yapmayacaksan değişikliklerine son vermeni tavsiye ederim. Burası ciddi bir ansiklopedi sitesidir...--вяí¢αи76ileti 06:44, 26 Temmuz 2010 (UTC)

İnci Sözlük ekibine sor beni geneldenge diye bilirler orada. Orada yazmak burada yazmaya engelse yemişim wikiyi. Solesociale 07:10, 26 Temmuz 2010 (UTC)

İnci Sözlük Vikipedi'yi bağlamaz, senin orada kim olduğun asla önemli değildir, bu arada Vikipedi'ye olumlu katkılar yapacaksan başımızın üstünde yerin var ancak İnci Sözlükçü olduğunu belli edecek şekilde hayali maddeler girersen müsamaha göstermeden sileriz ve sana uyarı veririz. 4 uyarının sonu engeldir. Engel sonrası hareketler devam edilirse engel süresi uzar ve duruma göre süresiz engel bile olabilir...--вяí¢αи76ileti 07:17, 26 Temmuz 2010 (UTC)

Sen ne kadar kraldan çok kralcı uçan adam SabriCan. Kafan mı iyi. Madem inci wikiyi bağlamıyor, sağda solda niye dolanıyorsun inci şöyle böyle yaptı diye.Solesociale 17:53, 26 Temmuz 2010 (UTC)

Uyarıları dikkate alın[kaynağı değiştir]

Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınız için size yapılan uyarıları önemsememeniz, vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. вяí¢αи76ileti 07:08, 26 Temmuz 2010 (UTC)


Solesociale 07:09, 26 Temmuz 2010 (UTC)

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Eldarion 06:05, 28 Temmuz 2010 (UTC)