Kullanıcı mesaj:Selis

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin. Machiavelli' msj 01:11, 23 Şubat 2007 (UTC)



evet farkettim sorununu görünür hale getirdim istersen tekrar bakabilirsin.Değiştir kısmına basarak kullanılan kodları öğrenebilirsin.Ayrıca biçim olarakta düzene uyması için küçük değişiklikler yaptım.Fakat resim konusunda telif haklarıyla ilgili bir sorun yoktur umarım.Telifle ilgili çok hassastır vikipedi.--Machiavelli' msj 01:22, 23 Şubat 2007 (UTC)

Genede yüklediğiniz resimleri birkaç gün takip etmenizi tavsiye ederim.Çünkü üzerinde yazı bulunması ve benimde pek vakıf olmadığım prosedürlerle ilgili sorun çıkabilir.İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 01:32, 23 Şubat 2007 (UTC)

uyarı Merhabalar;
Bildiğiniz gibi Vikipedi'nin amacı kullanıcıları sayesinde tarafsız bir ansiklopedi oluşturmaktır. Bu sebeple kullanıcı sayfalarımızda ve kullanıcı mesaj sayfalarımızda ideolojik, siyasi, kişisel (özgeçmiş, vs. gibi), reklam içeren, telifli veya herhangi başka bir Vikipedi politikaları'na aykırı hiçbir içeriği bulundurmamamız gerekiyor. Aslına bakarsanız, kullanıcı sayfalarında Vikipedi'de yaptıklarımız, Vikipedi'deki projelerimiz gibi konuları ve Vikipedi:Babil yoluyla da bildiğimiz dilleri koyuyoruz. Kullanıcı mesaj sayfalarında ise, yaptığımız değişiklikleri diğer Vikipedistlerle tartışıyoruz. Vikipedi:Kullanıcı sayfası maddemizi inceleyip, kullanıcı sayfanızı ve/veya kullanıcı mesaj sayfanızı burada yazılanlara uygun şekilde düzenlerseniz çok seviniriz. Teşekkürler. Vikiçizer 23:49, 18 Eylül 2010 (UTC)

Lütfen tartışma sayfalarında imzanızı kullanınız.[kaynağı değiştir]

Tartışma sayfalarına ve/veya diğer kullanıcılara yazdığınız iletilerinizin sonuna dört adet ~ "tilde" adlı işareti eklerseniz, imzanız belirir. Klavyenizdeki (Q/q klavye için) Alt Gr ve Ü harfi tuşlarına birlikte 4 kez basmanız ya da üstteki mavi/gri kutucuklardan 6.sına tıklamanız yeterli. --Superyetkinileti 16:00, 25 Kasım 2010 (UTC)

Utku TanrıvereMesaj 21:26, 19 Kasım 2011 (UTC)

Utku TanrıvereMesaj 21:26, 19 Kasım 2011 (UTC)