Kullanıcı mesaj:Saro.Dadyan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Saro.Dadyan![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Yaptığın katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsan, katkıda bulunmayabilirsin.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

kibelemesaj 21:56, 9 Şubat 2007 (UTC)


merhaba saro. ansiklopediye eklediginiz resmin telif durumunu da kaydeder misiniz? eğer telif hakkı saklı bir resimse burada kullanmamız, sunucu bilgisayarların bulunduğu ABD hukukuna göre ancak Vikipedi:Adil kullanım hükümleri çerçevesinde olabiliyor. bir de maddedeki Gamaragab köyünün şimdiki adını biliyor musunuz? eğer bulabilirseniz köyün maddesine de bağlantı ekleriz, iyi olur. saygılarımla, Filanca 20:12, 26 Haziran 2008 (UTC)

Mıgırdiç Dadyan[kaynağı değiştir]

Mıgırdiç Dadyan maddesinde bir yere müdahele ettim yanlış ise lütfen düzeltin. Daha önceden yazılmış olan 1831 tarihini metinde yer alan genel bilgilere göre doğrusu 1861 olabileceği için 1861 olarak değiştirdim. Eğer yanlış ise bunu lütfen düzeltin ama 1831'de hiç doğru değil yazar doğmadan Fransa'da olamayacağı ortada... Teşekkür ederim--88.235.54.102 20:00, 1 Temmuz 2008 (UTC)

Saro Dadyan bu madde de yazılı olan kişi sizseniz lütfen maddenin neden kayda değer olduğunu vikipediye ispatlayınız. Değilsenizde konu ilginizi çekiyorsa ilgili tartışma sayfasına görüşlerinizi yazabilirsiziniz. Teşekkür ederim.--88.235.54.102 13:53, 2 Temmuz 2008 (UTC)

Evet bu IP adresli kullanıcıya katılıyorum. Çok değerli bir aileye üyesiniz. Eminim ki ailenizin ünlü üyeleri hakkında çok geniş bilgilere sahipsiniz. Vikipedi'de atalarınızla ilgili maddeleri düzenlediğiniz için teşekkürler. Ancak kendi adınıza hazırlanmış Saro Dadyan maddesi biraz sorun yaratıyor. Bu maddeyi kendiniz yazıp bunu anonim IP adresi kullarak saklamaya çalıştıysanız Vikipedi kurallarını çiğnemiş oluyorsunuz. Kendi hakkınızda tarafsız olmanız mümkün değil. Hakkınızda Vikipedi maddesi açılmasının gerekliliği dahi ancak başkaları tarafından saptanabilir. Kolay gelsin. ---Vikiyazar 14:13, 2 Temmuz 2008 (UTC)