Kullanıcı mesaj:Sanperperde

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Sanperperde kullanıcısından soru (14.21, 22 Ekim 2020)[kaynağı değiştir]

Selam, ben web sitemin vikipedia da gözükmesi için kayıt oldum nasıl yapabilirim? --Sanperperde (mesaj) 14.21, 22 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

@Sanperperde, merhaba. Öncelikle hoşgeldin.
Web sitenin ya da şirketinin Vikipedi'de görünebilmesi için Vikipedi:Kayda değerlik (İnternet) ya da Vikipedi:Kayda değerlik (organizasyonlar ve şirketler) bağlantılarındaki kriterlere uyması gerekiyor. Eğer bu sitelere henüz uymuyorsa açtığın madde silinmeye aday gösterilir ve bir süre sonunda da silinir. Lütfen bu kriterleri okuyarak madde açmadan önce kriterleri sağladığına emin olun. :)
Farz edelim ki web siten ya da şirketin kriterleri sağlıyor, bu durumda da maddeyi yazarken reklam diliyle yazmaman gerekir çünkü burası ansiklopedi olma amacı taşıyan bir site, reklam yasak :)
Son olarak şunu da söylemeliyim, kullanıcı adın uygun olmayan isimler arasında çünkü ticari marka içeriyor. Değiştirmek için bu bağlantıda yazanları takip edebilirsin, ancak bu kullanıcı adıyla devam edip reklam amaçlı bir değişiklik yaparsan erişimin engellenebilir.
Web siteni tanıtma amacıyla girdiysen dahi, ilgi duyduğun pek çok konuda düzenlemeler yapabileceğin bir sitedesin, lütfen aramızda kalarak diğer konularda katkı yapmayı da bir düşün. İyi vikiler. --anerka'ya söyleyin 15.30, 22 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla