Kullanıcı mesaj:Sameone89

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Açmış olduğunuz maddeler taslak kriterlerimizi karşılamıyor, lütfen ansiklopedik kriterler doğruıltusunda maddeler açınız, size verdiğim linki inceleyebilirsiniz:

Vikipedi:Taslak madde

sevgiler. --e.c. 19:31, 26 Mart 2013 (UTC)

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Sameone89. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipedi'ye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedi'de neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

Eğitmenmahmut msj 22:39, 27 Mart 2013 (UTC)


Digimon Listesi[kaynağı değiştir]

Merhaba Sn.Sameone89. Şu madde içeriğinde alfabetik olarak yer verdiğiniz Digimon macera karakterlerinin herbiri için ayrı ayrı madde açmak yerine Şurada olduğu gibi açılacak olan Digimon macera karakterleri listesi maddesinde bu konudaki çalışmalarınızı sürdürmeniz, hem maddenin gelişmesi ve hemde ansiklopediklik açısından katkılarınızın daha yerinde olacağı açısından önem arzetmektedir. İyi çalışmalar dilerim...Eğitmenmahmut msj 20:59, 26 Mart 2013 (UTC)

mesajınız ve yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim. böylesi hem benim içinde daha kolay olacaktır minnettarım. o belirttiğiniz sayfadan geliştirmeye başlıyorum.

  • Anlayış gösterdiğiniz için teşekkürler. Kolay gelsin...Eğitmenmahmut msj 21:14, 26 Mart 2013 (UTC)

peki bu hali iyi mi? bunun gibi alta kadar ilerlerim

  • Bundan böyle katkılarınızı Digimon macera karakterleri listesi maddesine lütfen yapın. Ben acizane birtakım düzenlemeler yaptım. Artık Digimon listesi maddesine bir şey yazmanız gerekmiyor. Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim: mesajlarınızın altını imzalamanız gerekiyor. Bunu yapmak için klavyedeki "AltGr" tuşunu basılı tutarak "Ü" harfinin bulunduğu tuşa iki defa basarsanız~~~~ işaretleri ile imzanızı atmış olursunuz. Tekrar iyi çalışmalar dilerim.Eğitmenmahmut msj 23:25, 26 Mart 2013 (UTC)

tamam olayı çözdüm aynı şekilde boşlukları doldurarak ilerlerim imza olayı kafama takıldı imza olarak gerçek adımı kullanmayı tercih ettim ama imza ekleyince sanki maddenin devamı gibi görünüyor örnek: Naim Arslan

  • Madde içeriğinde imza kullanmıyoruz. Mesaj türü yazışmalarımızda imza kullanıyoruz. Yukarıda anlattığım gibi yaparsanız ve "sayfayı kaydet" tuşuna basarsanız, imzanız kullanıcı adınız olan "Sameone89" olarak belirecektir. Asıl isminizin imzada gözükmesi için kullanıcı hesabınızı asıl isminizle oluşturmanız gerekir. Aşağıdaki mesaj içeriği umarım size bir çok konuda yardımcı olacaktır. Kolay gelsin...Eğitmenmahmut msj 22:39, 27 Mart 2013 (UTC)

tamam şimdi anladım mesaj çok yardımcı oldu sadece tartışmalarda kullanıyoruz NaimArslan 22:45, 27 Mart 2013 (UTC)

    • bir şey daha var şuan resim yükleyemiyorum ne zamana düzelir? NaimArslan 18:54, 28 Mart 2013 (UTC)

Tekrar merhaba Sn.Sameone89 . Katkılarınızla oluşturulan Digimon macera karakterleri listesi maddesi içeriğinde yer alan karakterler ve bilgiler için Vikipedi politikaları VP:D gereği kaynak göstermeniz de gerekiyor. Şayet kendi kaynaklarınız dışında bir başka kaynaktan yararlanmak isterseniz, ingilizce vikipedideki Şu maddeden de yararlanabilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim...Eğitmenmahmut msj 21:27, 30 Mart 2013 (UTC)

  • şöyleki ben interneten 3 sezonu komple indirdim anonim olarak toparlayıp sunmuşlar yani kaynak belli değil film içerisinde yaratık hakkında bilgi veriyorlar oradan yazıyorum NaimArslan 21:49, 30 Mart 2013 (UTC)

Naim bey, Vikipedide hesabınızı " Sameone89 " kullanıcı adı ile açmanıza rağmen imzanızı sanırım manuel olarak " Naim Arslan " şeklinde mesajlarınıza ekliyorsunuz. Lütfen yukarıda anlattığım yolu izlerseniz mesajınızı kaydettikten sonra imzanız "Sameone89" olarak gözükecektir. Öncelikle bu hususu halletmemiz gerekiyor. İkinci husus, kaynakla ilgili olarak gene son mesajımda da belirttiğim gibi ŞU sayfayı lütfen iyice okuyup, maddeye kaynakla ilgili gerekli eklentileri yazmanız gerekiyor. İnternetten indirdiğiniz içeriği vikipedide içselleştirirken, kendi ifadelerinizle lütfen katkılarınızı oluşturun. Yani olduğu gibi yazmayın. Bu konuda telif haklarına da dikkat etmemiz gerekiyor. Bununla ilgili olarak ŞURAYA göz atmanızı öneririm. Bu arada, dağınık olarak madde madde açtığınız karakterlerin hemen hemen tamamını ben ana maddeye topladım. Bundan böyle tek madde üzerinde çalışabilirsiniz...Eğitmenmahmut msj 22:16, 30 Mart 2013 (UTC)

  • uzun uzun okudum, çizgi film olduğu için normal bir filme benzemiyor zaten, yazarken de yarın kendim baktığımda ha evet bu o diyebileceğim şekilde olmasına özen gösterdim tekrar baştan da düzenlemeye giderim, çevirmenleri buldum özel bir web sayfaları yok alt yazıyı ekledikten sonra sunuma vermişler sayfaları kapatılmış ek ulaşım dayanağı facebook ama orada da bölümler hakkında bilgi yok sadece dizi hakkında karakterler hakkında söyleşi sohbet tarzı bir şeyler ayarlamışlar daha genişleme olarak Türkçe sayfalarda karakter aramaları yaptım ama bir çok fan sayfasında da digimonların açıklamaları yok. imzamı düzenledim tekrar. sameone89 22:09, 31 Mart 2013 (UTC)