Kullanıcı mesaj:Salih Özdemircan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Merhabalar Salih Özdemircan, özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Vikipedi kullanıcılarının katkılarıyla gelişmekte ve sizin de gelişmemize katkıda bulunmanıza ihtiyaç duyuyoruz.
Katkılarınızın, temel ilkelerimizi göz önünde bulundurarak; ansiklopedik ve kişisel saldırıdan uzak olmasına, en önemlisi tarafsız ve hakaret barındırıyor olmamasına dikkat etmelisiniz.
Deneme yapmak istediğinizde, deneme tahtasını kullanabilirsiniz.
Eğer nasıl katkıda bulunacağınızı bilmiyorsanız, yardım sayfamız sizin için oldukça faydalı olacaktır.
Yeni bir madde yaratmak için, madde sihirbazından yararlanabilirsiniz.
Vikipedi'ye herhangi bir web sitesi ya da yazılı materyalden kopyalama yapmanın telif hakları ihlali doğurduğu ve bu içeriklerin farkedildiğinde geri alındığı ve/veya silindiğini unutmamalısınız.
Takıldığınız her noktada, deneyimli kullanıcılarımızdan yardım isteyebilirsiniz.
Tartışma ve mesaj sayfalarında, iletilerinizin sonuna imza eklemeyi "~~~~" unutmayınız.

Mavi bağlantıları inceleyerek, bizi daha yakından tanımanız ve değişiklik yapmaktan çekinmemeniz dileğiyle.
İyi çalışmalar..
--Théoden ileti 23:01, 7 Mart 2014 (UTC)

Sayfa Kontrolü[kaynağı değiştir]

https://tr.wikipedia.org/wiki/Mehmet_Azimli_(ilahiyat%C3%A7%C4%B1) https://tr.wikipedia.org/wiki/Mustafa_%C3%96zt%C3%BCrk_(ilahiyat%C3%A7%C4%B1)

Sayfaları inceler misiniz? Kaynak eklemeleri yapıldı. Salih Özdemircan (mesaj) 22:41, 7 Mart 2014 (UTC)

Merhabalar, Mehmet Azimli maddesi içeriğinde yer alan biyografi kişinin resmi sitesinden kopyalanmış. Vikipedi'ye telif hakkı korunan içerikleri kopyalamak politika ihlalidir. Bu sebeple silmek durumunda kaldım. Biyografi dışında kalan içerikse, ansiklopedik bir veri olarak kabul edilemez durum ve vaziyette. Malumunuz Vikipedi'de ansiklopedik değer taşıyan kişilere, ansiklopedik bir şekilde yer vermekteyiz. Eklenilen içerik ise kişinin CV'si. Diğer maddeye yapılan ekleme de aynı şekilde, CV ve kabul edemiyoruz. Lütfen ilgili bağlantıları dikkatlice inceleyiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 23:01, 7 Mart 2014 (UTC)
Bilgilendirme için teşekkürler .Yazarın makalelerini nasıl ekleyebilirim. Silinenlerin içinde makaleler vardı.Mustafa Öztürk sayfasına makale eklenir mi? Salih Özdemircan (mesaj) 23:05, 7 Mart 2014 (UTC)
Dediğim gibi maddeyi CV'ye dönüştürecek her türlü içerikten kaçınmak durumundayız. Bunun yanında mesaj sayfalarını boşaltmak önerilmez. Tekrar etmezseniz sevinirim. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 23:12, 7 Mart 2014 (UTC)

Resim Ekleme[kaynağı değiştir]

https://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Mustafa_%C3%96zt%C3%BCrk_(ilahiyat%C3%A7%C4%B1)&stable=0&redirect=no

sayfaya resim ekledim.Kontrol eder misinzi?

Salih Özdemircan (mesaj) 16:24, 8 Mart 2014 (UTC)

Eklenen dosya uygun değil. Dün bahsettiğim telif politikasına mümkünse göz gezdirin. --Théoden ileti 16:33, 8 Mart 2014 (UTC)

Sayfa İncelenmesi[kaynağı değiştir]

https://tr.wikipedia.org/wiki/Mustafa_%C3%96zt%C3%BCrk_(ilahiyat%C3%A7%C4%B1)

Sayfayı inceler misiniz? Sayfadaki bilgiler tamamen özgündür. Telif hakkı içermez. Gerekli izinler alınmıştır.

Salih Özdemircan (mesaj) 14:59, 9 Mart 2014 (UTC)

Vikipedi'ye katkınız için teşekkürler. Telif konusuna tamamen hakim değilim. Bu konuda Kullanıcı:Théoden'den cevap beklemenizi öneririm. Sayfa yapısı ile ilgili olarak göze çarpan ilk etken kaynak eksikliği. Vikipedi:Kaynak gösterme, Vikipedi:Telif hakları gibi maddeleri incelemenizi öneriyorum. --Ayrıntılı Bilgimesaj 15:04, 9 Mart 2014 (UTC)
Biraz daha görünürlüğe de önem verirseniz sevinirim. Onayladım ama; sonuçta, Vikipedi, Vikipedi bağlantı verme, dosya depolama yeri değildir. (Kıssadan hisse). Sevgiler. Kolay gelsin.--i.e.msj 15:06, 9 Mart 2014 (UTC)
Bakın daha çok yeni size telifli içerik ve görsel yüklememenizi önerdim. Bağlantılar verdim. Maddeyi kişinin CV'sine çevirmemenizi, burada ansiklopedik kişilere, ansiklopedik bir şekilde yer verildiğini belirttim. Yine telifli görsel yükleyip, maddeye eklediniz. Yine aynı içeriği eklediniz. Lütfen tarafınıza yapılan uyarılara kulak asınız ve en önemlisi telif politikamıza riayet ediniz. Tekrarında engellenmeniz söz konusu olabilir. --Théoden ileti 15:11, 9 Mart 2014 (UTC)
Merhaba, yukarıda da belirttiğim gibi, Vikipedi dosya depolama alanı değildir. Şayet böyle bir sayfaya rastlar iseniz; sizden de bunu kaldırmanızı veya devriye ya da hizmetliye bilgi vermenizi rica ediyorum. Sonuçta; hepimiz burada, bir maddenin (özgünlüğü değil) anlaşılabilir olmasına uğraşıyoruz. --i.e.msj 15:24, 9 Mart 2014 (UTC)

Eklemeler neden kaldırıldı ?[kaynağı değiştir]

https://tr.wikipedia.org/wiki/Mustafa_%C3%96zt%C3%BCrk_(ilahiyat%C3%A7%C4%B1)

son yaptığım eklemeler neden kaldırıldı ?

Salih Özdemircan (mesaj) 15:10, 9 Mart 2014 (UTC)

Eklemeleri kaldıran kullanıcıyı "geçmişi gör" sekmesinden bularak ona sormanız daha iyi olur. Benim açıklamam gerçekçi olmayabilir. --Ayrıntılı Bilgimesaj 15:18, 9 Mart 2014 (UTC)

https://tr.wikipedia.org/wiki/Mustafa_%C3%96zt%C3%BCrk_(ilahiyat%C3%A7%C4%B1)

telif hakkı yok fotoğraf kendi çekimim Canon EOS 600D markalı kamera ile çektim. Diğerleri de yazılan makaleler telif bunun neresinde ? Biraz açık olun.Bu imzasız yazı Salih Özdemircan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Dosyayı arattığımda daha önce birçok web sitesinde kullanıldığı görülmekte. Bunun yanında dosya üzerinde, kişinin adı ve soyadı yazmakta. Görsel eğer sizin çekiminizse, VP:OTRS ekibimizle iletişime geçip kanıtlayın. Zira, başka türlü kullanamazsınız. Bilginize.. --Théoden ileti 15:20, 9 Mart 2014 (UTC)

https://tr.wikipedia.org/wiki/Mustafa_%C3%96zt%C3%BCrk_(ilahiyat%C3%A7%C4%B1)

Kardeşim bu sayfayı Prof. Dr. Mustafa Öztürk hocamızın bilgisi dahilinde kuruyoruz. Hocamız Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Temil İslami Bölümler Ana Bilim Dalı başkanıdır. Kaldırdığınız resmide bizzat ben çektem. Eğer teyit etmek istiyorsanız size hocamızın telefonunu verebiliriz. İsterseniz iş telefonu isterseniz cep telefonu saygılar

Sanıyorum gönderdiğim mesajları okumuyorsunuz. Üzgünüm, sizi 24 saat süreyle engellemek durumundayım. Geri döndüğünüzde sizden beklenen şekilde davranınız. --Théoden ileti 21:02, 9 Mart 2014 (UTC)

Mustafa Öztürk[kaynağı değiştir]

Sayın Salih Özdemircan; ilgili maddedeki düzenlemeleriniz ısrarcı ve yanlış kısımlara sahip. Bu konuda Kullanıcı:Théoden sizi uyardı. Lütfen gerekli izin, telif ve bilgileri sağladığınıza emin olun Unutulmuş imza 14:04, 11 Mart 2014‎ Kullanıcı:Ayrıntılı Bilgi

Vikipedi'ye hoş geldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoş geldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan, sayfa boşaltma, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler. Théoden ileti 23:44, 19 Mart 2014 (UTC)