Kullanıcı mesaj:STaRviN

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bahsettiğiniz tarzda gruplar için kayda değerlik kriterlerini bu sayfada bulabilirsiniz. Silinmesi gerektiğini düşündüğünüz maddeleri sil şablonu ile işaretleyebilirsiniz. İyi çalışmalar. --Eldarion 16:05, 11 Şubat 2010 (UTC)

Arşivleme işleminiz tamamlanmıştır. Yalnız bizler genelde mesajları aylara bölerek arşivliyoruz. Arşivlemenin asıl amacı sayfanın boyutunu arttığı zaman sayfa üzerinde değişiklik yapılmasının zorlaştırmasını engellemektir. Bundan dolayı 30 günden önce lütfen size yollanan mesajlarınızı arşivinize taşımayınız. Teşekkürler.--CnkALTDSmesaj/message 16:24, 11 Şubat 2010 (UTC)

Sorunlu dosyalar[kaynağı değiştir]

I. Dede 18:37, 19 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba, ben Jelican9. Oluşturduğun Doomby maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "M6: Kayda değer olmayan konulu madde" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Jelican9💬 12.03, 2 Ağustos 2020 (UTC)[yanıtla]