Kullanıcı mesaj:Osx

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Osx'in Mesaj Sayfası[kaynağı değiştir]

Resim kaynak bilgisi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Resim:IMG 8794.jpg'i siz mi çektiniz acaba? Eğer öyleyse, "kaynak" kısmına "kendi çekimim" ya da "kendim çektim" gibi bir ifade yazmanız gerekir. Şu haliyle kaynak bilgisi eksik görünüyor. Resmin bu nedenle silinmemesi için bu bilgiyi girebilir misiniz? Teşekkürler, iyi çalışmalar. (Mesaja ek: Aynı durum, Resim:IMG 9114.jpg, Resim:IMG 9310.jpg, Resim:Nikon EM.jpg için de geçerli.) --Yabancımsj 08:32, 30 Nisan 2008 (UTC)

Değişiklik[kaynağı değiştir]

ilgili değişiklik yapıldı, yorumunuzu bekliyorum. osx.

Tekrar merhaba. Duyarlığınız için teşekkürler. Yalnız gerekli bilgiyi "yazar" kısmına değil, "kaynak" kısmına yazmanız gerekiyor. Şu haliyle kaynak kısmı hâlâ boş grünüyor. Oraya "kendim çektim" yazarsanız mesele kalmayacak. Bir de resimlerdeki {{telif-inceleme}} şablonlarını asla çıkarmayınız. Bunlar, biz inceleyicilerin resmin telifinin Vikipediye uygun olup olmadığını incelememiz için konuluyor ve incelediğimizde kaldırmak yerine, incelendiğini belirten bir şablon ekliyoruz. Dolayısıyla bu şablonları kullanıcıların kaldırmaması gerekiyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi çalışmalar. --Yabancımsj 05:43, 3 Mayıs 2008 (UTC)

Gerekli bilgiyi kaynak kısmına yazarak sorunu çözmüşsünüz, hiçbir yanlışlık yok. Fotoğraflarınızla katkıda bulunmak istemenize sevindim. Yeni olduğunuz için görmemiş olabilirsiniz, şu sayfayı da incelemenizi öneririm. Belki ileride siz de bu kriterleri sağlayan resimler çekip buraya yüklersiniz. Teşekkürler. --Yabancımsj 05:43, 6 Mayıs 2008 (UTC)

Kullanıcı adı-bilgi[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Kullanıcı sayfanızı veya kullanıcı mesaj sayfanızı "adını değiştir" sekmesine basarak değiştirmemeniz önemle rica olunur.

Bu işlem gerçek anlamda kullanıcı adınızı değiştirmez, sadece kullanıcı sayfanızı başka bir sayfaya yönlendirir.

Kullanıcı adınızı değiştirmek istiyorsanız bu bağlantıya gözatabilirsiniz. Sadece imzanızı değiştirmek için, sayfanın üstündeki tercihlerim sekmesini kullanabilirsiniz. Teşekkürler. --Eldarion 10:54, 6 Ağustos 2009 (UTC)

Örümcek.jpg[kaynağı değiştir]

merhabalar...

bu çok ilginç bir foto ve bana kalırsa, wikimedia commons'a yüklemeniz çok iyi olur. o ortamda epey ilgi görebilir.

eğer tercih ederseniz, türkçe'ye çevrilmiş yükleme sayfasını kullanabilirsiniz.

iyi çalışmalar.

--Doruk Salancıileti 11:10, 6 Aralık 2009 (UTC)