Kullanıcı mesaj:Osmanyaylali

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin. - Yardım gönüllüleri.



En azından taslak-madde bilgisi gerekli[kaynağı değiştir]

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız; taslak kriterlerini sağlamadıkları için silineceklerdir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için en az üç-beş cümleden oluşan ve maddenin ele aldığı konuyu nitelikli bir biçimde tanımlayan bir bilgi girişi yapmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar.

Metal Militia ileti 08:21, 29 Kasım 2007 (UTC)

Çok kısa maddeler açmayın silinirler. Uyarıları dikkate alın. --Metal Militia ileti 08:28, 29 Kasım 2007 (UTC)

Merhaba. Noumenon'a yazdığınız mesaja göz misafiri oldum. Taşınmaz sözcüğünden Gayrimenkul'e yönlendirme yaptım. Siz de bu gibi durumlarda sözcüğün ikinci anlamını madde başında belirtebilir, sonra da yönlendirme yapabilirsiniz. Hatta arama motorumuz biraz kötü olduğundan aynı anlama gelen sözcük öbeklerini de yönlendirmek gerekebilir. (Bu örnekteki "taşınmaz mal" gibi.) İyi çalışmalar. --Yabancımsj 09:43, 18 Aralık 2007 (UTC)

Çok pardon; yeterince hızlı davranamamışım kapmışlar soruyu ^_^ Arkadaşımızın anlattığı şekilde yönlendirme yapabilirsiniz. Sözcüğün eş anlamlısı olan sözcük için bir madde açın ve içine sadece şunu yazın: #REDIRECT [[Hedef madde adı]]. Hedef madde adı, ana maddenin yani maddenin konusunun ele alındığı maddenin ismi olacak. Örneğin gayrimenkul örneğinde, taşınamaz eş anlamlı sözcüğünün maddesine gidip şunu eklemiş arkadaş: #REDIRECT [[Gayrimenkul]]
Siz de bundan sonra bu belirttiğim şekilde eş anlamlı sözcükler için yönlendirme maddesi açabilirsiniz. Böylece o eş anlamlı sözcüğü aratan veya tıklayan birisi istediğin hedef maddeye ulaşabilecek. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesaj 10:01, 18 Aralık 2007 (UTC)