Kullanıcı mesaj:Osmanftp

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Osmanftp tarafından 1 yıl önce Osman Kılıçoğlu Kimdir? başlığına

Vikipedi'ye hoş geldin Osmanftp![kaynağı değiştir]

Bu su soğuk değil. Cesur ol!

Osman Kılıçoğlu Kimdir?[kaynağı değiştir]

Osman Kılıçoğlu Karaman ili Merkez İlçesi 05.05.1997 tarihinde doğmuştur.

2019 Yılında kurduğu “Lenatek Yazılım Medya Teknoloji Anonim Şirketi” nin imtiyaz sahibi olup şirketin tek yasal sahibidir.

2020 Yılında Karaman Merkez’de ilk data merkezini kurmuştur. Bölgenin ilk ve tek statik sunuculu veri depolama merkezinden verileri AB standartlarına göre işleyerek depolamaktadır.

2021 Yılında Lena Medya alan adı altında influencer marketing kurarak şirketine yeni bir değer kazandırmıştır. Osman Kılıçoğlu influencer marketing alanında webde şikayeti olmayan tek şirkete sahiptir.

2022 Yılında ProMedya Ajansı’nı kurarak sosyal medya danışmanlığı yürütmeye ve kurumsal kimlik çakışmaları yapmaya başlamıştır. Bu alt ajansta ise işletmelerin ve şahısların hesaplarını profesyonel düzeyde yöneterek değer katmaktadır.

2022 aylarının son çeyreğinde ise Oscar Fabrick adı altında müzik yapım ve prodüksiyon şirketini kurmuş ve kendi lisansı ile müzik tescillemeye başlamıştır. Türkiye’de Netd Müzik’ten sonra 2. Olan lisanslama hakkına sahip olan tek şirket Lenatek Yazılım Medya Teknoloji Anonim Şirketi adı katındaki Oscar Fabrick’tir. Osmanftp (mesaj) 19.49, 26 Ocak 2023 (UTC)Yanıtla