Kullanıcı mesaj:OmerFarukDemir/Temmuz 2016

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Çeviri Aracı[kaynağı değiştir]

Merhaba, şurada yer alan araç [1] en.wikipedia sürümündeki "football biography" bilgi kutusundan (infobox) yeni madde oluşturmayı sağlıyor. en.wikipedia'daki herhangi bir bilgi kutusunu alıp buraya yapıştırarak hem bilgi kutusunun Türkçesini hem de taslak madde seviyesinde cümleleri ve kategorileri elde edebilirsiniz. İsterseniz yeni madde oluşturma amaçlı isterseniz bilgi kutusunu çevirme amaçlı kullanabilirsiniz. Kolay gelsin.--Alperen (mesaj) 18:46, 3 Haziran 2016 (UTC)

Uyarı
Uyarı
Lütfen diğer kişilerin değişikliklerini hemen geri almaktan kaçının. Devam ederseniz, kimsenin 24 saat içinde bir maddeyi üç defadan fazla eski haline çeviremeyeceğini belirten üç geri dönüş kuralı ihlal etmeniz nedeniyle Vikipedi'de değişiklik yapmanız engellenebilir.

Not: Buna ayrıca maddenin eski bir halini geri getirmek de dahildir. Teşekkürler, iyi değişiklikler! --kibele 16:41, 19 Temmuz 2016 (UTC)


Bilgilendirme simgesi Merhaba, ben Kudelski. Vikipedi çok farklı düşüncelere sahip olan kullanıcılar tarafından yazılır fakat maddelerin tarafsız bakış açısına sahip olması için uğraşırız. Fethullah Gülen maddesine yaptığın katkı tarafsız gibi görünmediği için katkını şimdilik sildim. Eğer hatalı olduğumu düşünüyorsan veya sormak istediğin bir soru varsa mesaj sayfam aracılığıyla benimle iletişime geçebilirsin. Teşekkürler! --Kudyaz 21:19, 24 Temmuz 2016 (UTC)

Merhabalar OmerFarukDemir, yeni başlattığınız maddeleri İnterwikisiz bırakmamak için maddelere dil bağlantıları eklemelisiniz. Bully (video oyunu) maddesinin sol tarafına bakarsanız eklediğim dil bağlantılarını görebilirsiniz. Turgut46 06:58, 28 Temmuz 2016 (UTC)