Kullanıcı mesaj:Nukteolog/2016/Nisan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Sevgili Nukteolog, imza atmayı unutmuşsunuz saygılarımla --İnternionmsj 18:15, 1 Nisan 2016 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Nezaket Yıldızı
kullanıcıların yanında daima nazik kaldığınız için teşekkürler İnternionmsj 19:49, 1 Nisan 2016 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Dikkatiniz ve uyarınız için çok teşekkür ederim sayın İnternion, saygılarımla Nukteolog Mesaj 19:49, 1 Nisan 2016 (UTC)

Merhaba bişey değil aynen devam kolay gelsin --İnternionmsj 19:51, 1 Nisan 2016 (UTC)


Yaptığım yönlendirmeye neden hızlı sil eklediniz.Soyadının ilk harfi büyük diye de bir gerekçe eklemiştim.--Kapıyıaç (mesaj) 15:52, 5 Nisan 2016 (UTC)

Cevap Cevap Teşekkürler, lakin yönlendirilen madde deneme amaçlı/KD olmayan madde. Yakın zaman içinde silinecektir. Yönlendirme sayfası gereksiz ve boş bir yönlendirme sayfasına dönüşecektir. Bu nedenle yönlendirilen madde ile beraber silinmelidir. Şablonun eklenme gerekçesi budur. İyi çalışmalar, Nukteolog Mesaj 15:58, 5 Nisan 2016 (UTC)

Selamlar. Kullanıcının vandalizm içerikli veya temel politikaları ihlal eden bir katkısı gözüme çarpmadığı için beyaz listeye aldım. Ancak uyarınızı dikkate alarak bir süre takip edeceğim, bilgilendirme için teşekkürler. Kolay gelsin. --Eldarion 10:01, 8 Nisan 2016 (UTC)

Merhaba, ilgilendiğiniz için teşekkürler. Ben de takipçisi olarak, yanlış bir durum ile karşılaştığımda yeniden bilgilendireceğim. Saygılarımla, Nukteolog Mesaj 18:06, 8 Nisan 2016 (UTC)

Bir beyaz liste hakkında[kaynağı değiştir]

Kullanıcı:Kapıyıaç~~trwiki adlı henüz yeni olan bir kullanıcı ve beyaz liste kullanıcı grubundaki bu kişiyi defalarca uyarmama rağmen Vikpedi'deki tecrübesizliğinden ötürü birçok hatayı yapmaya devam ediyor. Son olarak Türkiyaa sayfasını örnekleyebilirim. Diğer tüm katkılarını incelemenizde ve kullanıcı hakları hususunda hakların geri alınmasında fayda var. Kullanıcının mesaj sayfasında ilgili hatalarına karşın uyarılarımı da bulabilirsiniz. Saygılarımla, Nukteolog Mesaj 09:30, 8 Nisan 2016 (UTC)

Kullanıcı bana beyaz listeye girmek istediğini söyledi ve aramızda şöyle bir konuşma geçti. Bu durumda kullanıcıyı beyaz listeye alan hizmetli Eldarion a haber verseniz daha iyi olur. --Zaitsév 10:53, 8 Nisan 2016 (UTC)

Merhaba sayın Vikiçizer. Kullanıcı:Kapıyıaç~~trwiki adlı henüz yeni olan bir kullanıcı ve beyaz liste kullanıcı grubundaki bu kişiyi defalarca uyarmama rağmen Vikpedi'deki tecrübesizliğinden ötürü birçok hatayı yapmaya devam ediyor. Son olarak Türkiyaa sayfasını örnekleyebilirim. Size bir beyaz liste başvurusunda bulunmuş gerekli yanıtı vermişsiniz. Kullanıcı henüz tecrübesiz gibi ve üsluplarında biraz sıkıntı var gibi. Diğer tüm katkılarını ve mesaj sayfasını incelemenizde ve kullanıcı hakları hususunda hakların geri alınmasında fayda var. Kullanıcının mesaj sayfasında ilgili hatalarına karşın uyarılarımı da bulabilirsiniz. Saygılarımla, Nukteolog Mesaj 17:30, 8 Nisan 2016 (UTC)

Merhaba. kayıtlara göre "12:40, 5 Nisan 2016 Eldarion (Mesaj | Katkılar | engelle), Kapıyıaç~~trwiki adlı kullanıcının "(-)" olan gruplarını "beyaz liste" şeklinde güncelledi" şeklinde. Yani kısa bir zaman önce Eldarion eklemiş ve aktif bir hizmetli. Kendisine bunu iletmenizde fayda var. Bir hakkı veya engeli verenin geri alması/ikna edilmesi diye bir uygulama, bir yapılageliş var biliyorsunuz. Eldarion uyarınızı dikkate alacaktır diye düşünüyorum. Aktif değilse ben de ilgilenebilirim. Kolay gelsin...Vikiçizer (mesaj) 19:24, 8 Nisan 2016 (UTC)