Kullanıcı mesaj:Nariai

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Nariai tarafından 6 yıl önce

Merhaba.

Merhaba, Vikipedi'ye hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Dünyanın bütün dillerinde bilgi yaymayı amaçlayan özgür ansiklopedi, sizin katkılarınızla gelişiyor.
Katkıda bulunurken temel ilkeleri göz ardı etmezseniz seviniriz.
Telif hakları, tarafsızlık ve katılım davranışları bu ansiklopedinin en önemli başlıklarıdır.
Biçim konusunda bu rehberden yararlanabilir, her türlü konuda vikipedistlerden yardım isteyebilirsiniz.
Lütfen değişiklik yapmaktan çekinmeyin.
Mavi bağlantıları tıklayarak Vikipedi'yi tanımayı ve katkıda bulunmayı sürdürmeniz dileğiyle.
Kolay gelsin.
kibele 06:58, 25 Haziran 2015 (UTC)

Ermeni soykirimi[kaynağı değiştir]

Merhaba, tartisma sayfasi tartisma icin vardir degil mi ? Lutven, topdan silme yerine, basliga hangi noktalar eklenir veya eklenlenmez bunu vurgulayalim. Viki turkcede yeni katilsam d'à, baska dillerde katki yontemlerini bilmekeyim. Bu nedenle, dogrudan basliga degmeksizin tartisma sayfasi la basladim. Lutven konuyu baslik dogrumu seviyesinden oteye goturelim. Saygilar. Nariai (mesaj) 08:07, 25 Haziran 2015 (UTC)

merhaba Nariai, tartışma sayfaları tartışma için değil 'maddeleri geliştirmek' için var. lütfen bu yönde katkıda bulununuz. forum niteliğindeki, konuyu tartışmaya yönelik yorumlarınıza yer verilemez. kolay gelsin. --kibele 08:43, 25 Haziran 2015 (UTC)

Ermeni kırımı[kaynağı değiştir]

Saatlerce ozenti ile, turkce klaviyesiz kopya yapistir ile yapmis oldumum, ucretsiz katkilarimi bir cekide silivermissiniz. Ne yani, butun yapmis oldumum dil duzeltmeleri, kaynak sunmalari arasinda hic bir tane bile uygun katkida bulunmamismiyim efendim ? Pek cok tutkce hatalari bile almamissiniz. Acaba okudunuz mu bari farklari ? Bu tip sansurler nedeniyle turkcede vikipedi bu kadar perisan durumda zaten. Saygilar. Nariai (mesaj) 17:30, 2 Temmuz 2015 (UTC)

Merhaba. Yaptığınız değişikliği baştan savma değil, dikkatli bir biçimde inceledim. Başta yüklemler olmak üzere birçok sözcükte düzenleme yapmışsınız ancak sözcüklerde yaptığınız değişikler, anlatım bozukluğu düzeltme ya da yazım yanlışı giderme biçiminde değil. Örneğin geçmiş zamanı geniş zamana çevirmişsiniz ya da yüklemleri birleşik zamanlı eyleme dönüştürmüşsünüz. Bunları değişiklikten sayamadım. Bağlantı vererek bilgi de eklemişsiniz ancak içerikler, pek ansiklopedik değil. Yapılan sansür değil, incelemedir. Benim yorumum bu yönde. İsterseniz diğer görevli arkadaşlara mesaj atarak değişikliklerinizi inceletebilirsiniz. Onlar daha değişik bir karar verebilir. Bu, sizi yıldırmasın. İyi çalışmalar dilerim. --Bezgin GezginEvet? 17:55, 2 Temmuz 2015 (UTC)

VANDALİZM NEDENİYLE ÜZERİNDE MAKUL ŞARTLARDA SÜREKLİ SILINMEDEN ÇALIŞABİLMEK ICIN BURADA KENDİ SAHİFEMDE ÇALIŞIYORUM[kaynağı değiştir]

Sürekli sil başdan Rapstar ve Nushirevan11 tarafından yürütülen düzenli vandalizm nedeniyle Tevafuklu Kuran maddesi üzerine kendi sahifeme üzerinde çalışıyorum. Lütfen emeğe saygı gösterelim. Saygılar.--Nariai (mesaj) 08.27, 5 Mart 2018 (UTC)Yanıtla