Kullanıcı mesaj:Mrtklc

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba, Vikipedi'ye hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Dünyanın bütün dillerinde bilgi yaymayı amaçlayan özgür ansiklopedi, sizin katkılarınızla gelişiyor.
Katkıda bulunurken temel ilkeleri göz ardı etmezseniz seviniriz.
Telif hakları, tarafsızlık ve katılım davranışları bu ansiklopedinin en önemli başlıklarıdır.
Biçim konusunda bu rehberden yararlanabilir, her türlü konuda vikipedistlerden yardım isteyebilirsiniz.
Lütfen değişiklik yapmaktan çekinmeyin.
Mavi bağlantıları tıklayarak Vikipedi'yi tanımayı ve katkıda bulunmayı sürdürmeniz dileğiyle.
Kolay gelsin.
kibele 15:35, 6 Temmuz 2012 (UTC)

Telif hakları[kaynağı değiştir]

Merhaba, Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Otokar M-2010 maddesine katkıda bulunmak istemenizi takdir ediyoruz, fakat telif hakkı saklı internet kaynaklarından veya basılı materyallerden alınmış metin veya görüntüleri kabul edemiyoruz. Belki maddeyi kendi sözcüklerinizle tekrar yazmak istersiniz. Daha fazla bilgi için politika ve yönergelere göz atabilirsiniz. İyi değişiklikler.
Vito Genovese 10:58, 7 Temmuz 2012 (UTC)

Ne yazık ki kendi yazmadığımız hiçbir metni ekleyemiyoruz. Elbette bunun istisnaları var ama onlar çok sınırlı ve burada da maalesef geçerli değil.

Kendi cümlelerimizle yazdığımız bir metin sorunuz çözecektir sanıyorum. Yine de bilgisinden yararlanılan sayfanın kaynak gösterilmesi yararlı olur.

Sevgiler

Vito Genovese 11:25, 7 Temmuz 2012 (UTC)


İlginize teşekkürederim, metin oluşturmak kopyala yapıştırdan çok daha keyifli. :) Mrtklc (mesaj) 11:45, 7 Temmuz 2012 (UTC)


Telifli İçerik[kaynağı değiştir]

Şurada derlediğim bilgiler telifli içerik kaldırılıyor ibaresi ile silinmiş, bahsedilen bilgiler kurumun tarihçesini içermektedir ve bu bilgiler gizli ya da bilinmeyeni barındırmamaktadır. Arz ederim. Bu imzasız yazı Mrtklc (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Şu sayfadaki yazılanlardan kelimeler çıkartıp yazmışsınız. Bu telif ihlali yapabilir. Metnin adil kullanımı ile kullanabiliriz de. Kibele'ye danışacağım. Hatalı geri alma yaptıysam şimdiden özür dilerim. Bilgilendirme için teşekkürler. Kibele'ye bir danışayım. O daha iyi anlar bu konudan :) İyi günler :) امپريان-ileti 20:09, 17 Temmuz 2012 (UTC)


Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 13:06, 14 Haziran 2014 (UTC)