Kullanıcı mesaj:MasterKarTaL

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin! :)[kaynağı değiştir]

  • Hoş geldin! Yardıma ihtiyacın olursa buyur ben ve diğer arkadaşlar burada :) Böyle şeyler kullanıcı sayfalarına özel olur :) Hadi kolay gelsin! :) Empi-ileti 15:45, 26 Ağustos 2012 (UTC)

Arkadaşım wikipedia da cevirilercekler listesinde Laiklik karşısına İngilizcedeki gibi Sekülerite yazmış ne yapmalıyım. MasterKarTaL (mesaj) 09:48, 27 Ağustos 2012 (UTC)

  • Öncelikle merhaba. İlk olarak birisine ileti göndermek için lütfen "Değiştir" düğmesinin yanındaki "+" düğmesine basınız. Sekülerite maddesini en:Secularity sayfasından en baştan çevirebilirsiniz. Yalnız robot çeviriler yapmamaya dikkat edin. Google Trans güzel çevirmiyor her şeyi beter ediyor :) Empi-ileti 09:54, 27 Ağustos 2012 (UTC)

yani şuan sekülerite kalcak mı ? ben cevirileri çevirdikten sonra birdaha okuyup tamamen güzelleştireceğim. ve önerdiğiniz ceviri sitesi var mı?

  1. MasterKarTaL (mesaj) 10:03, 27 Ağustos 2012 (UTC)
  • Şu an bekleyebilir. Sayfanın başına {{çalışma}} etiketi ekleyin. 1 hafta durabilir o zaman. Tureng'i sözlük olarak kullanabilirsiniz. Onun dışında Google Çeviri, Bing Translator, Dilmanc gibi çeviri programları var ancak bunlar robot çeviriye giriyor. Bu arada "yeni ileti" yazacağınız zaman yeni konu ekleye tıklıyoruz :) Şu an ben "Merhaba" başlığının yanındaki "değiştir" tıklayarak yanıt veriyorum :) Empi-ileti 10:32, 27 Ağustos 2012 (UTC)

Merhaba. Ben yalnızca madde içine yazdığınız mesajı ("Bu Sayfanın Çevirisinde bir hata var ise konu tamamlanmadan iletişime geç ") kaldırdım, zira maddelerin içine mesaj yazmıyoruz. Maddenin içeriğiyle ilgili görüş bildirmedim. Bu tip mesajlar için maddelerin tartışma sayfalarını kullanabilirsiniz. Yoksa maddeyi İngilizcesinden çevirecekseniz, orada bir sorun olmadığı müddetçe içeriği aynen çevirmeniz en doğrusu olacaktır. Elinize sağlık, teşekkürler. --yabancım 11:52, 27 Ağustos 2012 (UTC)

merhaba, açtığınız madde vikipedi'de mevcut. oradan devam ederseniz iyi olur, bunu yönlendirelim. kolay gelsin. --kibele 12:07, 27 Ağustos 2012 (UTC)

Farkındayım, kibele'ye mesajı o nedenle yazmıştım zaten. --yabancım 15:54, 27 Ağustos 2012 (UTC)

Yönlendirme[kaynağı değiştir]

Yönlendirme hakkında Sekülerite farklı sekülerizm farklı laik farklı laiklik farkı gibi. MasterKarTaL (mesaj) 15:32, 27 Ağustos 2012 (UTC)

selam, ikisi birarada ele alınmış gibi gelmişti. yabancı farklı maddeleri göstermiş sağolsun. sorun yok yani. kolay gelsin. --kibele 16:15, 27 Ağustos 2012 (UTC)

Çeviri şablonu[kaynağı değiştir]

Evet, çeviri bitince şablonu kaldırabilirsiniz. Yalnız çevrilmiş maddelerin tartışma sayfalarına {{Çevrilmiş sayfa}} şablonunun konulması gerekmektedir. Şablonun nasıl kullanılacağını tıkladığınızda göreceksiniz. Yardıma ihtiyaç duyarsanız, lütfen sormaktan çekinmeyin. Kolay gelsin. --yabancım 20:39, 27 Ağustos 2012 (UTC)

Çeviri yeri[kaynağı değiştir]

  • Öncelikle hoşgeldiniz. Sekülerite maddesinde şu çeviriniz ve çevirinizde geçen

    Laik Yahudi kültürü, özellikle dini olmasa da Yahudiliğin kültürlerini yansıtır.

    cümleyi gördüm. Diğerleri de buna benzer örnekte. Buna bir kaynak gösterebilir misiniz? Veya çevirdiğiniz yeri? Bu arada yapılan değişikliği geriye aldım. Bilginiz olması açısından size bir sormak istedim. Kolay gelsin.--inc.еle. vposta 09:02, 28 Ağustos 2012 (UTC)
  • Merhaba. Telaşa gerek yok, Vikipedide hiçbir değişiklik kaybolmaz. Maddenin geçmişinden eski haline getirilmesi mümkün. Ancak siz şimdi yeni bir değişiklik daha yapmışsınız, o nedenle ben eski sürümü geri getirmekten kaçındım. Diğer kullanıcı maddede değişiklik yapmadan sizinle iletişime geçebilirmiş. Konuyu karşılıklı diyalogla çözmek en iyisi. Bu arada bana yazığınız mesajda kullandığınız bazı ifadeler VP:İÜYYKÜD ihlalidir. Vikipedide katılımcı üzerine değil, içerik üzerine yorum yapılır. Lütfen bunu unutmayınız. Bir de, mesajlarınızda büyük harf kullanmamanızı rica edeceğim. Zira biliyorsunuz, büyük harf bağırmak anlamına geliyor ve hoş olmuyor. Bunun dışında yardımcı olabileceğim bir şey varsa, lütfen sormaktan çekinmeyin. İyi çalışmalar. --yabancım 12:25, 28 Ağustos 2012 (UTC)
  • Yıldız için teşekkürler. :) Vikipediyi yeni yeni tanıyorsunuz, bu süreçte böyle yanılgılar yaşamanız normal. Yeter ki sorunları karşılıklı diyalogla çözebileceğimizi hep hatırlayalım. İyi çalışmalar. --yabancım 13:04, 28 Ağustos 2012 (UTC)
Sorun kalmadığına sevindim. Şunu görünce üzülmüştüm. Kolay gelsin, iyi çalışmalar. --inc.еle. vposta 14:50, 28 Ağustos 2012 (UTC)

Kullanıcı sayfaları[kaynağı değiştir]

Hayır, kullanıcı sayfası bağlantıları kırmızı görünenler kullanıcı sayfaları boş olanlar, bu sayfaları oluşturmayı tercih etmeyenlerdir. Dolayısıyla adlarının o sayfadan kaldırılmaması gerekir. --yabancım 15:07, 28 Ağustos 2012 (UTC)

Merhaba MasterKarTaL,

Ellerine sağlık öncelikle. Çeviri meşakkatli iştir; o nedenle kesinlikle bir teşekkürü hak ediyorsun. :)

Olumlular elbette çok; ancak maddenin iyileşmesi adına olumsuzlara odaklanacak olursam, yazım yanlışları ve noktalama işareti kullanımlarında bazı hatalar görüyorum. Örnek olarak virgülden hemen sonra "ve" / "veya" kullanımları, özne sonrasında virgül koyulmayan veya virgülün uygun olmadığı yerlerde okunabilirlik açısından doğan sorunlar, bazı akıcılık sorunları ("... laiktir, ... olsa da."; "... örnekler vardır, ... gibi.") ve bazı yazım yanlışlarını ("Laiklikliğin") göstermek mümkün.

Ancak hepsi hallolur. Çok büyük bir problem söz konusu değil. :)

Maddeye bu düzenlemelerin yapılması gerektiğini işaret eden bir şablon ekliyorum. İlgi duyarsan VP:BEK uyarınca sen de bu düzenlemeleri yapabilirsin elbette.

Sevgiler

Vito Genovese 16:41, 28 Ağustos 2012 (UTC)


Gündemimin yoğunluğundan dolayı affımı isteyeyim kapsamlı bir incelemeden. Ancak ilk yorumumdaki bazı sorunlar devam ediyor; onlar gözüme çarptı ilk bakışta.

Sevgiler

Vito Genovese 20:10, 28 Ağustos 2012 (UTC)


Yapılacak çok iş olduğu ve madde temizliği de çok zevkli bulunmayan bir konu olduğu için ne yazık ki o konuda geriyiz biraz. Şablon:Düzenlenecek_sayfa_istatistikleri'ne bakarsan, bazı maddelerin ne kadar süredir beklemede olduğunu görebilirsin. VP:TYK'yı ayrıntısıyla incelersen, sanırım sen de göreceksin bahsettiğim yerleri.

Sevgiler

Vito Genovese 10:40, 1 Eylül 2012 (UTC)

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--Cano58 (mesaj) 08:10, 7 Eylül 2012 (UTC)