İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:LaraCroft~trwiki

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş Geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin LaraCroft~trwiki!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portalı
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (saldırı yasaktır) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin.



--Cansız 01:32, 22 Ekim 2006 (UTC)

cvp:Britney Spears Siteleri Hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba Uğur,

Daha önceden eklediğimiz üzere, Britney Spears bölümündeki dış bağlantılar kısmına Türkiye'deki en çok çalışan Britney Spears sitesini eklemiştik. Resmi olarak onaylanmamış bir siteyiz fakat buna rağmen Britney'i Türkiye'de tanıtan en iyi Britney sitesini yürütmeye çalışıyoruz. Yaptığınız hizmetlere ve görüşe saygısızlık olmasın diye herhangi bir değişiklik yapma gereksizliğine düşmedim ve direk anlayışınıza sığınarak düşüncemi belirtmek istedim.

Daha önce adresimizi eklerken izin almamıştık (belki bu yaptığımız da yanlıştı) ama sonrasında bazı sorumsuz kişilerin sürekli bu bağlantılarla oynaması işi çekilmez bir hale getirdi farkettiğiniz üzere. Ama biz Türkiye'nin en iyi Britney sitesi olarak eklediğimizle kaldık ve bu karmaşada Türkiye'deki Britney'i tanımak isteyenlerin buradaki bağlantısı da kopmuş oldu.

Benim sizden talebim, (resmi olmasa da) Britney'i Türkiye'de en iyi tanıtan tek site olarak bağlantılarınıza kendi rızanızla www.houseofbritney.com adresini eklemeniz. İstedim ki bizlere ulaşan her üye sizlere de ulaşşın ve bir şekilde bizlere bu amaç altında köprü olun. Umarım bu konuda olumlu ya da olumsuz bir cevap alabilirim. İyi çalışmalar.

--LaraCroft 00:44, 22 Ekim 2006 (UTC)

Merhaba LaraCroft, bu sayfada niye dış bağlantıları çıkarttığım hakkında ayrıntılı bilgi bulunmaktadır. Kullanılmaması gereken bağlantılar kısmında, Yukarıdaki kılavuz kullanılabilirliğine izin verse de size ait olan ya da sizin düzenlediğiniz sitelere sitelere bağlantı verilmeyiniz ve Bir sitenin promosyonunu yapmak gibi kurallar gereği belirttiğiniz siteleri eklememiz uygun değil. İyi çalışmalar --Ugur Basakmesaj 09:53, 22 Ekim 2006 (UTC)


Yanlış anlaşıldım sanırım, amacım reklam yapmak ya da sitemizi tanıtmak değil, bunu yeterince iyi yapıyoruz zaten fakat buradaki durum tamamiyle Resmi olmayan bir site de olsa Sanatçı'nın tanıtımını fazlasıyla yapıyor olmamızdır. Anladığım kadarıyla aranılan büyük şartlardan biri de budur.

Bir maddenize göre de; Eğer sitenin içeriği konuyla ilgili ve önemliyse, bunu tartışma sayfalarında belirtiniz ve diğer tarafsız Vikipedi editörlerinin bu bağlantının eklenmesi konusunda karar vermesine izin veriniz. yazıyor.

Ben bu konuda Britney Spears'ın Türkiye'de resmi sitesi olsa böyle bir talepte bulunmazdım. Bunu karşılayacak olan tek sitenin bu site olduğunu ve Türkiye'de bu tanıtımı yapan başka da bir site olmadığından dolayı, bağlantılarınıza Türkiye'nin Resmi olmayan sitesi olarak eklenmemizi rica ediyorum.

Türkiye'deki paylaşımcıların ve bilgi arayışında olan kişilerin de Sanatçı hakkında malumat edinmek istediklerinde (dil bilmemeleri göz önünde bulundurulduğunda) yabancı resmi sitelerin yanında bir de onun türkçesinin bulunması isterler diye düşünüyorum. Bilmem yanlış mı? Israrcı ve saygısız olmak istemiyorum ama bu konudaki talebimi yineleyerek arz ediyorum. İyi çalışmalar.

--LaraCroft 13:38, 22 Ekim 2006 (UTC)

Tartışma:Britney Spears sayfasından, nedenleri ile birlikte belirtebilirsiniz fikrinizi. Yalnız birçok fan sitesi de aynı şeyi isteyecektir. --Ugur Basakmesaj 14:47, 22 Ekim 2006 (UTC)

Your account will be renamed[kaynağı değiştir]

09:44, 20 Mart 2015 (UTC)

00:09, 23 Nisan 2015 (UTC)