Kullanıcı mesaj:Kvpusuiskender

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Sevgili Kvpusuiskender, öncelikle Vikipedi'ye hoş geldiniz.

Herkesin özgürce katkıda bulunup geliştirebileceği ansiklopedi Vikipedi'ye sizin de aktif katılımlarınızı bekliyoruz.

Eğer nasıl katkıda bulunacağınızı bilmiyorsanız bir videolu anlatım veya yardım sayfası sizin için faydalı olabilir.

Ayrıca herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden mesaj sayfamdan bana ulaşabilirsiniz.

Kullanıcılar ile nasıl iletişim kuracağınızı ise bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim... Nazif İLBEK 08:25, 13 Eylül 2011 (UTC)

Kurtlar Vadisi Pusu[kaynağı değiştir]

Merhaba --Kvpusuiskender 13:26, 13 Eylül 2011 (UTC)

Merhabalar. Buyrun? Nazif İLBEK 13:29, 13 Eylül 2011 (UTC)

Siz vikipedinin yöneticisiminiz? Bu imzasız yazı Kvpusuiskender (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Yönetici demek doğru olmaz. Editörüm. Editörler sürüm kontrolü yapmakta(değişiklikleri onaylamak ya da reddetmek) yetkilidirler sadece. Nazif İLBEK 13:39, 13 Eylül 2011 (UTC)

Kurtlar Vadisi Pusu hakkında[kaynağı değiştir]

Ben bugün yani 13 eylül 2011 tarihinde Kurtlar Vadisi Pusu sayfasını güncelledim!Bunları onaylarmısınız! Bu imzasız yazı Kvpusuiskender (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba. Öncelikle Vikipedi'ye katkıda bulunma çabalarınızdan dolayı teşekkür ederim. Konu hakkındaki gelişmeleri takip eden bir editör kısa sürede değişiklikleri inceleyecektir, eklediğiniz veya değiştirdiğiniz bilgilere kaynak gösterirseniz inceleme işlemi daha kolay olacaktır. Bir de madderlerin tartışma sayfalarında ve kullanıcı mesaj sayfalarında yazdıklarınızın sonuna dört adet ~ koyarak imzalamanız daha iyi olacaktır. Herhangi bir sorunuz olursa aynı şekilde hiç çekinmeden bana ulaşabilirsiniz. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim. Nazif İLBEK 14:18, 13 Eylül 2011 (UTC)

kvpusuiskender[kaynağı değiştir]

Nazif bey ben eskilerde sayfayı değiştirib altdaki değişiklikleri göster buttonuna basıb sonra da sayfayı kaydet buttonuna basıyordum! şimdi ise değişikleri gönder buttonu yaradılmış!bu neden böyle oldu?

bir de resimi sayfaya nasıl koyuyorlar?

ben gömülü dosya buttonuna basdıkda altdaki şey yazılıyor!

cevap istiyorum

Kvpusuiskender 15:51, 13 Eylül 2011 (UTC)kvpusuiskender

Merhabalar. Sanırım "sayfayı kaydet" butonu aktifleşmiş, onun ilk başlarda gözükmüyor olması bir tedbirdir. Resim ekleme konusunu gelecek olursak; önce resimin Vikipedi'ye veya Wikipedia Commons'a yüklenmiş olması gerekli. Dosyayı yükledikten sonra sayfalara [[Dosya:<Yüklediğiniz resmin adı.jpg>]] ekleyerek resmin o sayfalarda gözükmesini sağlayabilirsiniz. Herhangi bir sorun yaşarsanız hiç çekinmeden bana ulaşabilirsiniz, kolay gelsin. Nazif İLBEK 16:03, 13 Eylül 2011 (UTC)

kvpusuiskender[kaynağı değiştir]

selam Ben KV Pusu nu dün değişmiştim niye kaydetmediniz?kaynak ne demek? Kvpusuiskender 06:01, 14 Eylül 2011 (UTC)

Merhabalar. Kurtlar Vadisi Pusu maddesinde yaptığını değişiklikleri onaylayabilmek için birkaç siteyi inceledim fakat eklediğiniz veya değiştirdiğiniz bilgileri doğrulayamadım. Bu sebeple onaylama veya reddetme işlemlerini yapmadım. Siz eklediğiniz bilgileri, hemen yanına aşağıdaki bilgileri doldurarak eklemek kaydıyla kaynaklandırırsanız inceleme işlemleri daha kolay olacaktır.
<ref>{{Cite web |url= |başlık= |yayımcı= |tarih= |erişimtarihi=}}</ref>
Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. Nazif İLBEK 08:56, 14 Eylül 2011 (UTC)

kurtlar vadisi pusu kvpusuiskender profili[kaynağı değiştir]

kardeş ben http://tr.wikipedia.org/wiki/Kurtlar_Vadisi_Pusu bu sayfayı bü gün değiştirdim kayıt edermisin?Kvpusuiskender 07:17, 9 Kasım 2011 (UTC)

Merhabalar. Sayfadaki değişiklikleri onayladım ama en alta eklediğiniz gereksiz bölümü çıkardım. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim, iyi günler. Nazif İLBEK 07:53, 9 Kasım 2011 (UTC)

kurtlar vadisi pusu kvpusuiskender profili[kaynağı değiştir]

Kardeş ben KURTLAR VADİSİ PUSU hayranıyım.Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle alakalı her şeyi biliyorum.Yani benim yazdığım her şey doğrudur.Ben yazınca onaylaya bilirmisin.Benim yazdıklarımı hep onayla olur kardeş? Bu imzasız yazı Kvpusuiskender (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar. Yaptığınız değişiklikler kontrol edilerek gerekli incelemeler yapılmaktadır. Bazı konularda gecikme yaşanırsa da mesaj atarak destek isteyebilirsinizi. Anlayışınız için teşekkürler, kolay gelsin. Nazif İLBEK 16:00, 9 Kasım 2011 (UTC)

Kurtlar Vadisi Karakterleri Listesi[kaynağı değiştir]

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kurtlar_Vadisi_karakterleri_listesi

kardeş bu sayfaya resimler koydum onu kaydetedermisin?

Kvpusuiskender 14:44, 8 Aralık 2011 (UTC)

Merhabalar. Öncelikle Vikipedi'ye olan katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. Değişikliğinizi geri aldım çünkü siz bir adil kullanım dosyasını Commons'a yüklemişsiniz ve o dosya kısa süre içerisinde silinecektir. Onun yerine aynı maddedeki diğer resimler gibi adil kullanım gerekçeleriyle birlikte Türkçe Vikipedi'ye yüklemeniz daha doğru olacaktır. Resmi yükledikten sonra uygun boyutlarda maddeye ekleyebilirsiniz. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim. Nazif İLBEK 14:51, 8 Aralık 2011 (UTC)

İskender Büyük[kaynağı değiştir]

http://tr.wikipedia.org/wiki/İskender_Büyük

KARDEŞ BU SAYFAYA RESİM KOYDUM KAYDETERMİSİN?

Kvpusuiskender 14:50, 8 Aralık 2011 (UTC)

Merhabalar. Öncelikle Kurtlar Vadisi Pusu ve ilgili konularda Vikipedi'ye yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ederim. Bahsi geçen değişikliğinii geri aldım çünkü maddede bir resim bulunmaktaydı. Adil kullanım gerekçeleri tam olan bir resim yerine yeni resmi koymamız uygunsuz olurdu. Kolay gelsin. Nazif İLBEK 15:11, 8 Aralık 2011 (UTC)

Kurtlar Vadisi Pusu[kaynağı değiştir]

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kurtlar_Vadisi_Pusu

kaydetermisiniz?

burdakı her şey doğru

benden iyi hiç kim bilemez!

Kvpusuiskender 15:09, 8 Aralık 2011 (UTC)

Merhabalar. Maddede yaptığınız değişiklikleri inceledim. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim. Nazif İLBEK 15:15, 8 Aralık 2011 (UTC)

Muhteşem Yüzyıl[kaynağı değiştir]

http://tr.wikipedia.org/wiki/Muhteşem_Yüzyıl

bu sayfayı kayd edermesin? sayfa değişiklikler doğru!


Kvpusuiskender 16:03, 22 Aralık 2011 (UTC)

Merhabalar. Bahsi geçen sayfada yaptığınız değişiklik başka bir editör tarafından onaylanmış. Katkılarınız ve ilginiz için teşekkür ederim. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim. Nazif İLBEK 20:07, 22 Aralık 2011 (UTC)

Muhteşem Yüzyıl[kaynağı değiştir]

Ben sizin ne yaptığınızı anlayamıyorum!Ben ne zaman bir sayfayı değişmek istesem redd ediyorsunuz.Başkaları ise kayd ediyor!.Ben Azerbaycanlıyım.Ben az.wikipedia.org-u desteklemek yerine türk vikipedi-sini destekliyorum.Hiç olmasa kayd ediniz!

Kvpusuiskender 13:19, 23 Aralık 2011 (UTC)

Merhabalar. Öncelikle Vikipedi'ye olan katkılarınızdan ve ilginizden dolayı teşekkür ederim. Sayfanın geçmişinden görüleceği üzere yaptığınız değişiklik İnsanperver tarafından kontrol edilmiş ve onaylanmış. Fakat daha sonra düzen açısından ve içerik olarak aynı kullanıcı tarafından geliştirilmiş. Burada size karşı bir artniyet veya yanlış tutum söz konusu değildir. Aksine sizin değişikliğiniz diğer kullanıcıyı tetikleyerek bilgiyi kaynaklı ve düzenli olarak maddeye eklemeye sebep olmuştur. Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim. Nazif İLBEK 13:25, 23 Aralık 2011 (UTC)

Bekleyen değişiklikler[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Kullanıcı mesaj sayfam aracılığıyla talep ettiğiniz incelemeler için yardımcı olamayacağımı belirtmek isterim. Konuyla ilgili editörler değişikliklerinizi en kısa sürede kontrol edecektirler. Her yaptığınız değişikliği mesaj yoluyla onaylanmasını talep etmenizin pek de hoş karşılanmayacağını belirtmek isterim. Nazif İLBEK 13:40, 23 Aralık 2011 (UTC)

Kurtlar Vadisi Terör[kaynağı değiştir]

Kurtlar Vadisi Terör

LÜTFEN yukarıdakı sayfanın değişikliklerini kayd ediniz!

Kvpusuiskender 10:23, 13 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba. Konuyla ilgili editörler değişikliklerinizi en kısa sürede kontrol edecektirler. Her yaptığınız değişikliği mesaj yoluyla onaylanmasını talep etmenizin pek de hoş karşılanmayacağını belirtmek isterim. Kolay gelsin. Nazif İLBEK 15:55, 13 Ocak 2012 (UTC)
Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - kibele 17:39, 8 Eylül 2012 (UTC)