Kullanıcı mesaj:The bro code/Arşiv 1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Mesajlarıma [:-)] buradan bakabilirsiniz.

Senin de geçmiş bayramın kutlu olsun----ÖrdekÖzgürileti 18:49, 27 Aralık 2007 (UTC)

Savaşların olmadığı ağaçların özgürce uzadığı şelalelerin gür aktığı mutlu bir 2008 e girmeni dilerim adaşım.Hediyen kullanıcı sayfanda.--ÖrdekÖzgürileti 19:27, 31 Aralık 2007 (UTC)

Bu arada değişiklik sayını artırmak istiyorsan Vikipedi:Haftanın işbirliği'ne katılabilirsin...Ayrıca Vikipedi:Kullanıcı kutuları/Medya/Televizyon kısmına bir bakarsın, yeni şablonlar ekledim, kolay gelsin...
Ayrıca şu sayfadan değişiklik sayına bakabilirsin...--Sαвяι¢αи76ileti 19:49, 12 Ocak 2008 (UTC)

-- KüçükYumurcakÖzgür | ►İleti  (İki imzayı birleştirerek sarı kanaryayı baz alarak yaptım nasıl???)

  • Tamam oldu Özgür, imzalardan birini kopyalayıp tercihler kısmındaki yere yapıştırabilirsin, senin için sarı lacivert ayarlıyorum GFBli kardeşim...Zaten amcamın oğlu olan ÖrdekÖzgür'ün de imzasını ben hazırlamıştım...--Sαвяι¢αи76ileti 21:13, 12 Ocak 2008 (UTC)

Facebook hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba, lütfen artık daha fazla kullanıcıya mesaj atmayınız. Eğer konuyu paylaşmak istiyorsanız, Köy Çeşmesi/İlginize bölümünde bir başlık açabilirisiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. Cat msj 11:37, 8 Şubat 2008 (UTC)

Özür dilemenize gerek yok, yaptığınızın farkında olsaydınız zaten yapmazdınız, ayrıca kötü bir şey değil ama gereksiz bellek işgali.. Evet Köy çeşmesine yazmak iyi fikir. Vikipedi için yapılan her iyi niyetli katkı teşekküre değerdir. Sağolun, iyi çalışmalar. Levent Abi ileti 11:43, 8 Şubat 2008 (UTC)

Kavak Yelleri dizisinin maddesine ısrarla Kanal D'nin sitesinden telif hakkı saklı içerik eklemektesiniz.Sitenin en altında görebileceğiniz üzere bilgilerin telif hakkı saklı durumda.Lütfen tekrarlamayınız.--Eldarionileti 11:53, 9 Şubat 2008 (UTC)

Ben katılırım nasıl katılacağımı söylersin bu arada msn adresini verir misin--ÖrdekÖzgürileti 18:58, 21 Şubat 2008 (UTC)

Kullanıcı sayfası[kaynağı değiştir]

Doğum yılını ve vikipedideki hedefini bana yaz yaparım...--ÖrdekÖzgürileti 18:02, 1 Mart 2008 (UTC)

Lütfen SBS Sınavı için Vikipedi'den ayrılma!----Deniz Yayla ileti 18:15, 31 Mart 2008 (UTC)

Merhaba. Ben Uğur :) Sanırım ay farkı var ama seninle yaşıtım. Kullanıcı sayfam Burada. Arada bir girip tartışma sayfama mesaj atarsan memnun olurum. :) Sanırım yaşına göre baya kültürlüsün. İyi çalışmalar ve başarılar :)

merhaba. yazdığın mesajı gördüm. öncelike bir şey soracağım, acaba nasıl bir arşivden bahsediyorsun? tartışma arşivinden mi? eğer öyleyse sana bir arşiv hazırlayabilirim. gelelim fransızca meselesine. fransızcamı genişlettiğimi nereden öğrendine dair hiçbir fikrim yok ve hiçbir şey hatırlamıyorum. ama fransızca bir zaman meselesidir. boş zamanlarında fransızca metinler okumaya çalış. fiillerin çekimlerine bak, bol bol sözlük karıştır. sana bir fiil çekimleme sitesi vereyim: Burada istediin her fiilin çekimini her zamandabulabilirsin ve özellikle fransızca televizyon izlemeni öneririm. msn adresinden konuşursak daha iyi olur diye düşünüyorum. au revoir :)

  • aslında on iki ama on üç diyorum :) 5 ekim 95 liyim Uğurcuk 17:52, 3 Nisan 2008 (UTC)