Kullanıcı mesaj:Kmlblg332

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin.

Eldarionileti 14:52, 11 Aralık 2007 (UTC)




Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız; taslak kriterlerini sağlamadıkları için silineceklerdir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için en az üç-beş cümleden oluşan ve maddenin ele aldığı konuyu nitelikli bir biçimde tanımlayan bir bilgi girişi yapmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar.

Eldarionileti 14:52, 11 Aralık 2007 (UTC)

Vikipedi sayfalarında deneme yapmayın[kaynağı değiştir]

Vikipedi'de deneme yaptığınız veya katkıda bulunmak istediğiniz için teşekkürler. Denemeniz işe yaradı, ancak şu anda ya geri alındı ya da silindi. Başka bir deneme yapmak istiyorsanız lütfen deneme tahtasını kullanın. Vikipedi'ye gerçekten katkıda bulunmak istiyorsanız, nasıl katkıda bulunabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için hoşgeldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler.

Sağlamcıileti 14:55, 11 Aralık 2007 (UTC)


Uyarıları dikkate alınız. --Metal Militia ileti 14:56, 11 Aralık 2007 (UTC)

Merhabalar. Maddelerinizi oluştururken VP:BEK'teki bilgiler ışığında oluşturursanız, hem emekleriniz boşa gitmez, hem de Vikipedi'miz güzel maddeler kazanır. Ayrıca bütün maddelerin başına "Sözlük Anlamı" yazmanıza da gerek yok sanırım. Saygılar.

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Yeterli sayıda uyarı ve bilgilendirme mesajı almış olduğunuz halde ısrarla taslak kriterlerini sağlamayan madde girişine devam etmeniz sebebi ile Vikipedi'de değişiklik yapmanız 24 saat süre ile engellenmiştir.Tekrarlanmaması dileğiyle.--Eldarionileti 17:29, 11 Aralık 2007 (UTC)

Lütfen sadece sözlük anlamları içeren maddeler girmeyiniz. Bu tip katkılarınızı Vikisözlükte yapmalısınız.Vikipedi:Vikipedi sözlük değildir--Machiavelli' msj 15:13, 15 Aralık 2007 (UTC)

Lütfen çok kısz içerikli maddeler oluşturmayınız.[kaynağı değiştir]

  • Lütfen sözlük maddeleri şeklindeki katkılarınızı Vikisözlük'e yapınız. Buraya yaptığınız ansiklopedik olmayan katkılar silinecektir. Israrla bu tip kısa maddeler girmeniz engellenmenize neden olur. Kolay gele... --maderibeyzamsj 15:14, 15 Aralık 2007 (UTC)

Bu tip madde girişlerinize devam etmeniz halinde Vikipedide değişiklik yapmanız engellenecektir.--Machiavelli' msj 15:15, 15 Aralık 2007 (UTC)