İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Kircicegim

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş Geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Kircicegim!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portalı
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (saldırı yasaktır) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin... --Vikipedist 22:59, 16 Aralık 2008 (UTC)

uyarı Merhabalar;
Bildiğiniz gibi Vikipedi'nin amacı kullanıcıları sayesinde tarafsız bir ansiklopedi oluşturmaktır. Bu sebeple kullanıcı sayfalarımızda ve kullanıcı mesaj sayfalarımızda ideolojik, siyasi, kişisel (özgeçmiş, vs. gibi), reklam içeren, telifli veya herhangi başka bir Vikipedi politikası'na aykırı hiçbir içeriği bulundurmamamız gerekiyor. Aslına bakarsanız Vikipedi kullanıcı sayfalarında Vikipedi'de yaptıklarımız, Vikipedi'deki projelerimiz gibi konuları Vikipedi:Babil yoluyla bildiğimiz dilleri koyuyoruz. Kullanıcı mesaj sayfalarında ise yaptığımız değişiklikleri diğer Vikipedistlerle tartışıyoruz. Vikipedi:Kullanıcı sayfası maddemizi inceleyip, kullanıcı sayfanızı ve/veya kullanıcı mesaj sayfanızı burada yazılanlara uygun şekilde düzenlerseniz çok seviniriz. Saygılar. Levent Abi ileti 23:02, 16 Aralık 2008 (UTC)



kullanıcı sayfası[kaynağı değiştir]

  • daha önce de uyarıldınız, sayfanız boşaltıldı, ancak yeniden aynı düzene geri çevirmişsiniz. yukardaki mesajı ve özellikle Vikipedi:Kullanıcı sayfasını okuyun ve uyarılara dikkat edin lütfen. --kibelemesaj 11:44, 18 Aralık 2008 (UTC)
Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınız için size yapılan uyarıları önemsememeniz, vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. kibelemesaj 11:51, 18 Aralık 2008 (UTC)


engellendiniz[kaynağı değiştir]

  • vikipedinin telif ve reklam yasaklarına ve uyarılara rağmen kullanıcı sayfanıza aynı metni eklemekteki ısrarınız nedeniyle 24 saat engellendiniz. dönüşünüzde tekrarlamayacağınızı, vikipediye katkıda bulunmayı tercih edeceğinizi umuyorum. --kibelemesaj 11:57, 18 Aralık 2008 (UTC)

kukla uyarısı[kaynağı değiştir]

  • Kullanıcı:İlteRAykut, kukla olduğu için süresiz engellendi. vikipedide engeller kişilere verilir. engelinize rağmen bu hesabı açarak katkı yapmanız vikipedi kurallarına göre uygun değil. bu konuda şimdilik kukla nedeniyle süresiz engel vermiyorum. tekrarlamayın. --kibelemesaj 20:55, 18 Aralık 2008 (UTC)