Kullanıcı mesaj:Karagozcu~trwiki

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba Karagozcu~trwiki, Vikipedi'ye hoş geldiniz!
Vikipedi'ye katkılarda bulunurken size gerekli olabilecek bilgiler içeren aşağıdaki sayfaları incelemenizde yarar vardır.

Lütfen yardım istemekten çekinmeyin, bütün Vikipedi kullanıcıları size yardımcı olacaklardır. Tartışma sayfalarına ve kullanıcılara mesaj yazdıktan sonra imzanızı atmayı unutmayın! Kolay gelsin. --Ugur Basak Bot 13:02, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Sirinkosk.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Sirinkosk.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 13:02, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Cennetkapisi2.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Cennetkapisi2.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 22:25, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Merhaba. Vikipedi'nin kendisinden kopyalanmayı serbest bırakan bir lisansı var. Bu sebeple buraya giren yazı bir anlamda özgürlüğüne kavuşmuş oluyor. Başka siteden buraya izinle dahi kopyalasanız yeterli olmuyor. O kopyaladığınız sitenin de bizim lisansımıza ya da daha serbest bir lisansa sahip olması lazım. Bir tarafta özgür öbür sitede hapis oldu mu, lisans çakışması yaratıyor. Sitenizda (c) ibaresi bu durumu engelliyor. Eğer sitenizdeki yazıların kaynak gösterilerek herkes tarafından kullanılmasına izin vermek ise amacınız (c) lşsansı yanlış seçim. Sizin de GÖBL lisansına geçmenizi öneririm. --Özgür 21:39, 18 Ağustos 2006 (UTC)

Karagöz makalesi hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba

karagöz konulu makaleyi ben kaleme almıştım ve wikipedia'ya da ben eklemiştim fakat telif haklarından dolayı silinmiş. Ayrıca Göstermelik sayfasında fotoğrafı olan göstermelik benim tarafımdan yapılmış ve benim tarafımdan wiki ye eklenmiştir. Aynı şey sirinkosk.jpg için de geçerlidir. Telif konusunda nereye ne yazmak gerektiğini bilmediğimden yazmadım. Saygılar Emin Şenyer —Bu imzasız yorum 88.233.202.107 (tartışmakatkılar) isimli kullanıcı tarafından eklenmiştir.

Eklediğiniz resimlere Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasındaki veya Kategori:Telif hakkı şablonları kategorisinde bulunan etiketlerden uygun olanını koyabilirsiniz. Karagöz konulu maddenin silinmesi ile ilgili olarak, kaleme aldığınız metni başka bir yerde yayımlamışsanız veya benzer bir durum oluşmuşsa o nedenlede silinmiş olabilir. İyi çalışmalar --Ugur Basakmesaj 08:27, 1 Ağustos 2006 (UTC)
Merhaba
Resimlere uygun etiket koyduğum halde yine de siliniyor, karagöz konulu makale ise benim tarafımdan kaleme alınmış ve kendi sitemde yayınlanmıştır, kendi sitemde yayınlanmış olmasının telif hakları ihlali olduğunu düşünemiyorum bile. 00:30, 19 Ağustos 2006 —Bu imzasız yorum Karagozcu (tartışmakatkılar) isimli kullanıcı tarafından eklenmiştir.
Merhaba resimlere uygun etiket koyulduğunda silinmemesi gerekiyor, fakat silinmiş ise yeniden yükleyebilirsiniz. Şimdi silme ile ilgili kayıtları kontrol ettim ve sizin açık olarak lisans bilgisi vermediğinizi gördüm, üstteki bağlantılar nasıl yapacağınızdan bahsediyor. Metin konusunda sizin siteniz şayet her hakkı saklıdır vs., GFDL dışı bir lisansa sahipse buraya o metinleri aynen aktarmanız uygun değildir. Ayrıntılı bilgiler Vikipedi:Telif hakları sayfasında bulabilirsiniz. İyi çalışmalar --Ugur Basakmesaj 21:42, 19 Ağustos 2006 (UTC)

Your account will be renamed[kaynağı değiştir]

09:27, 20 Mart 2015 (UTC)

00:07, 23 Nisan 2015 (UTC)