Kullanıcı mesaj:KaradumanMareşal

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: MediaWiki message delivery tarafından 3 yıl önce Lütfen emailinizi kontrol edin başlığına

Kaynak[kaynağı değiştir]

Merhaba KaradumanMareşal, kaynak konusunda tavsiyeye ihtiyacın olduğunu gördüm. Eklediğin kaynaklar için kaynakça şablonu kullanmalısın, kitap kaynaklarında mutlaka ISBN numarasını eklemelisin. Şuraya tıklayarak kaynakça şablonu nasıl kullanılır öğrenebilirsin. --Ali Haydar (mesaj) 20.28, 17 Ağustos 2019 (UTC)Yanıtla

Merhaba Ali Haydar mesajınızı aldım, ilginiz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim ancak benim kullandığım ana kaynaklar internet üzerinde yok. Ben kroniklerden ve ansiklopedilerden hazırlıyorum. Onun haricinde ekleyebileceklerimi ekleyeceğim. Tavsiyelerinizi bekliyeceğim.

---KaradumanMareşal Mesaj

Dediğinizi Diyarbakır Kuşatması adlı yayınımın kaynakça kısmında uyguladım kontrol edin. Eğer uygunsa geçmiş ve gelecekteki yayınlarımda da bunu uygulayacağım. Karaduman 16.16, 18 Ağustos 2019 (UTC)

KMA/SMA[kaynağı değiştir]

Selamlar. VP:KMA ve VP:SMA süreçleri farklı ve komplike süreçlerdir, deneme amacıyla bunları kullanmamanızı rica ederim. İyi günler.--RapsarEfendim? 17.03, 27 Ağustos 2019 (UTC)Yanıtla

Lütfen emailinizi kontrol edin[kaynağı değiştir]

Merhaba KaradumanMareşal: Lütfen emailinizi kontrol edin! Konu: "The Community Insights survey is coming!" Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen surveys@wikimedia.org adresine e-posta gönderin.

(English: Please check your email and spam! Subject is "The Community Insights survey is coming!" If you have questions, email surveys@wikimedia.org.)

Sorry for the inconvenience, see my explanation here.

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.39, 24 Eylül 2020 (UTC)Yanıtla