İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:KaraBot

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu kullanıcı ile ilgili şikâyet ve önerilerinizi lütfen gözetimcisine bildiriniz!

Hadi hayırlısı[kaynağı değiştir]

Hata bildirimi[kaynağı değiştir]

Sanırım bu bot Kenzaburo Oe maddesinde hata yapmış. Bir de Kullanıcı:Pınar'a uyarı mesajı göndermiş:-)--Atacameñoileti 15:13, 23 Mart 2007 (UTC) Ne de kabadayıymış. Bana da uyarı atmış. Aman vandallar!! buna fazla bulaşmaya gelmez:-)--Atacameñoileti 15:19, 23 Mart 2007 (UTC)

Botun hatası değil benim kural hatam (gerçi fark eder mi)..sorun geri getirdiğiniz sürümün "taşıyarak" sözcüğünü içermesiydi. Çözüldü. Bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Kolay gelsin. - Erhan 16:45, 23 Mart 2007 (UTC)
İlgine ben teşekkür ederim. Çok faydalı bir bot olmuş bu arada. Tebrikler--Atacameñoileti 18:44, 23 Mart 2007 (UTC)


Hi, hope ok to write in english. Do you know anything about the village Yenikoÿ near babaeski? do you know anything about the history of the village? Thanks very much. Please email me panoslondon1@yahoo.co.uk. Thank you.

karabot'a engel[kaynağı değiştir]

  • erhan selam, karabot'un yolladığı memleketini tanıt şablonunu kaldırmak yolunda düşünceler var. çıkartman için mesaj bırakıldı ama sanırım yoksun. gerekirse kellesini uçurun dediğin için botu engelliyorum. döndüğünde hoşgeldin mesajını yollamak üzere yeniden ayarlayabilirsin, engellemeyi de o zaman kaldırırız. teşekkürler. --kibelemesaj 10:48, 7 Ağustos 2007 (UTC)