Kullanıcı mesaj:Sonrisa

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Kullanıcı mesaj:Hafakanbey sayfasından yönlendirildi)

Hoş geldin Hafakanbey![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Yaptığın katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsan, katkıda bulunmayabilirsin.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Dbl2010bot 06:24, 19 Aralık 2006 (UTC)


--Zeynepmsj 08:32, 31 Ağustos 2006 (UTC)

HOŞ GELDİNİZ[kaynağı değiştir]

Öncelikle hoş geldiniz.Sizi tebrik ediyorum diyarbakırda yaşayıpta vikipedist olan 2. kişisiniz.Ben de ilk olmuştum.Ayrıca maddeleri değiştirmeyi hatta yeni dosya yüklemeyi de ögrenmişsiniz.Başarılarınızın devamını dilerim.Bi sorunuz olursa çekinmeyin ben buralardayım--Chemsj 12:32, 3 Eylül 2006 (UTC)

Aktör Şablonu[kaynağı değiştir]

Merhaba, yardımcı olacağını umarak yazıyorum. Buralarda çok eski değilim, o yüzden yardıma ihtiyacım var. Tom Hanks sayfasını zenginleştirdim. Tek eksik şu, ingilizce olan aktör şablonunu Türkçeleştirince çalışmıyor. Aktör Şablonu var mı acaba? nerede bulabilirim? çok teşekkürler..--hafakan 10:40, 4 Eylül 2006 (UTC)

Merhaba. Sinema ile ilgili maddelerde Vikiproje:Sinema Sayfasındaki bilgiler yardımcı olacaktır. Ancak araştırmama rağmen aktörle ilgili şablon bulamadım. Hatta hemen hemen tüm aktörleri inceledim ama sinema oyuncularına özel bir şablon görmedim. Aynı şablonu Türkçeleştirelim o zaman.--Math34 11:02, 4 Eylül 2006 (UTC)

Merhaba, bizzat ben de baktım da bulamadım. Nasıl Türkçeleştiriyoruz? Doğrudan şablonun çevirisini yaparak mı? Bence aktör/aktris şablonu çok önemli. Çünkü zaten film şablonu mevcut, aktör şablonu neden olmasın. ilginize teşekkürler..--hafakan 11:08, 4 Eylül 2006 (UTC)

Merhaba. Ben yaptım. Tom Hanks sayfasından görebilirsin. Sadece kopyalıyıp, ilgili yerlere sanatçı ile ilgili bilgileri ekleyip sayfada kullanabilirsin. Daha detaylı bilgi de bu sayfada: Şablon:Sinema oyuncusu --Math34 12:22, 4 Eylül 2006 (UTC)
çok sağol! gerçekten çok iyi! yeni çalışmalarda görüşmek üzere! --hafakan 12:24, 4 Eylül 2006 (UTC)
İyi çalışmalar. Bu arada Tom Hanks maddesi harika olmuş. Kolay gelsin. --Math34 19:53, 4 Eylül 2006 (UTC)
Çok sağol, iyi moral oldu. Tom Hanks'in tüm filmlerini hazırlama düşüncem var. Şu anda Azap Yolu üzerinde çalışıyorum. Az kaldı.. Selamlar.. --hafakan 20:14, 4 Eylül 2006 (UTC)

Kullanıcı adı-bilgi[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Kullanıcı sayfanızı veya kullanıcı mesaj sayfanızı "adını değiştir" sekmesine basarak değiştirmemeniz önemle rica olunur.

Bu işlem gerçek anlamda kullanıcı adınızı değiştirmez, sadece kullanıcı sayfanızı başka bir sayfaya yönlendirir.

Kullanıcı adınızı değiştirmek istiyorsanız bu bağlantıya gözatabilirsiniz. Sadece imzanızı değiştirmek için, sayfanın üstündeki tercihlerim sekmesini kullanabilirsiniz. Teşekkürler. --İyivikiler... ho? ni! 08:02, 12 Mart 2009 (UTC)



Behram Paşa Camii[kaynağı değiştir]

Behram Paşa Camii maddesine hızlı sil etiketi ekledim. Madde telifli (kopya-yapıştır). Vikipedide telifli madde eklemek yasaktır. Yazıyı kendi cümlelerinizle kurabilirsiniz.--Hedda Gabler 12:28, 16 Mart 2009 (UTC)

Yazıda kendi cümlelerimi kullanmaya çalıştım ve bazı bilgileri bizzat Behrampaşa Camiisi üzerindeki tabeladan aldım. Kopyala yapıştır olarak değerlendirilmesini doğru bulmuyorum. Mesaj için teşekkürler bu arada ;) --sonrisa 12:31, 16 Mart 2009 (UTC)

Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -  Levent İleti Katkılar   18:40, 18 Mart 2009 (UTC)

Genişletilecek bir sayfa olamaz mı? Bir spor kulubünün başkanı ansiklopediye girmeye aday değil midir?--sonrisa 18:43, 18 Mart 2009 (UTC)


Sayın Hafakanbey[kaynağı değiştir]


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Sonrisa,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Diyarbakirsilvanmalabadi.jpg adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 03:15, 5 Eylül 2011 (UTC)